Autoja kolhittiin pääsiäisen aikaan Kouvolassa — poliisi pyytää havaintoja peltivaurioiden tekijöistä

Matti Immonen

Poliisi kaipaa havaintoja kolmeen kolhaisuun Kouvolassa. Arkistokuva ei liity jutun tapauksiin.

Hongkong-liikkeen parkkipaikalla Kouvolassa vahingoitettiin uuden valkoisen Mersun konepeltiä tuntemattomalla tavalla torstaina. Konepeltiin syntyi naarmuja ja painauma.

Auto on Mercedes-Benz CLA 220 ja vuosimallia 2017. Vahingonteko on tehty kello 10.30—11 välisenä aikana.

Kouvolan keskuskirkon parkkipaikalla olleen sinisen Volkkarin takaosaan on osuttu toisella autolla lauantaina. Takapuskuriin oli tullut painauma.

Kolhittu auto on 2006-vuosimallin Volkswagen Jetta ja se oli parkissa Sokos-hotellin puolella. Törmäys on taphtunut kello 12 —15.

Valkoinen farmarimallinen henkilöauto osui kaistaa vaihtaessaan harmaaseen Bemariin torstaiaamuna Kouvolassa. Tapahtumapaikka oli Salpausselänkatu hieman Kymenlaaksontien risteyksestä keskustan suuntaan.

2002-vuosimallin BMW-henkilöauton oikeaan etukulmaan tuli vaurioita.

Molemmat henkilöautot ajoivat keskustan suuntaan. Valkoinen farmariauto jatkoi matkaansa samaa katua kohti keskustaa. Kolhaisu tapahtui noin kello 7.45.

Havainnot tapauksista voi ilmoittaa Kouvolan poliisiaseman rikostutkintaan puhelimitse 0295 414400 tai sähköpostilla rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.