Ilmaisia elokuvia Iitissä ja Kouvolassa torstaina

Lukas Pearsall

Kätyrit-animaatio on lasten suosikki.
Kätyrit-animaatio on lasten suosikki.

Kirjastot tarjoavat ilmaisia elokuvaesityksiä torstaina Kouvolassa ja Iitissä.

Iitin kirjastossa nähdään päivän aikana kaikkiaan kolme elokuvaa. Kello 10 alkaa Risto Räppääjä ja Sevillan saituri, joka on puhuttu suomeksi ja sallittu kaikenikäisille.

Kello 15 nähdään suosittu animaatio Kätyrit (K7).

Leffapäivän päättää aikuisille suunnattu elokuva Edelleen Alice (S), joka alkaa kello 17. Se kertoo naimisissa olevasta kolmen aikuisen lapsen äidistä, joka sairastuu Alzheimerin tautiin. Pääosaa esittää Julianne Moore.

Myös Kouvolan kirjastossa esitetään torstaina Risto Räppääjä ja Sevillan saituri (S). Elokuva alkaa kello 13. Illalla kello 18 alkaa kotimainen elokuva Väärät juuret (K12). Se on tarina perheestä, jonka isän perinnöllinen sairaus etenee, ja perheen pitää miettiä tulevaisuutta. Isän roolissa on Pertti Sveholm.

Popcornit, karkit ja limut saa ottaa mukaan kumpaankin kirjastoon.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.