Kymsoten johtajat vastaavat kaupunkilaisten kysymyksiin palvelujen saatavuudesta ensi maanantaina Kouvolan kaupungintalolla järjestettävässä tilaisuudessa

Tilaisuudessa kerrotaan Kymsoten palvelujen saatavuudesta ja saavutettavuudesta.

Johannes Wiehn

Tilaisuus on kaikille avoin. 
Tilaisuus on kaikille avoin. 

Kymsote järjestää huhtikuun toisella viikolla eri puolilla Kymenlaaksoa tilaisuuksia, joihin kutsutaan paikallisia asukkaita kuulemaan tietoa Kymsoten palvelujen saatavuudesta ja saavutettavuudesta.

Kouvolan tilaisuus järjestetään kaupungintalon valtuustotalissa maanantaina 8. huhtikuuta kello 17.30. Tilaisuus kestää puolitoista tuntia. 

Info- ja keskustelutilaisuuksia järjestetään myös Etelä-Kymenlaaksossa. Paikalla ovat aiheesta kertomassa ja kysymyksiin vastaamassa Kymsoten toimitusjohtaja Annikki Niiranen, osallisuuden palvelujen johtaja Ismo Korhonen ja palvelujen saatavuus ja saavutettavuus -projektin projektipäällikkö Asta Saario.

Palvelut parhaillaan tarkastelussa

Kymsoten palveluja tarkastellaan parhaillaan koko maakunnan tasolla. Keväällä asiantuntijat tekevät esityksen palvelujen järjestämisestä ja tuottamisesta. Tietoon ja strategiaan perustuva saatavuus- ja saavutettavuussuunnitelma toimii syksyllä valmistuvan toimeenpanosuunnitelman pohjana, Kymsoten tiedotteessa kerrotaan.

Suunnitelmalla halutaan taata, että Kymsoten palvelut vastaavat tulevaisuudessa tarpeita sekä tukevat kilpailukykyä ja -etua.

Palveluverkon tarkoitus on ennakoida kuntien taloudellista tilannetta ja taata alueen asukkaille lakisääteiset palvelut. Kymsote käynnistää suunnitelman toteutuksen vuonna 2020.