Moottoripyöräilijä hurjasteli Kausalassa — Huumeita käyttänyt autoilija jäi kiinni Keltissä ja kortiton rattijuoppo Valkealassa

Poliisin perjantaihin mahtui tehtäviä Iitissä ja Kouvolassa.

Risto Hämäläinen

Moottoripyöräilijä hurjasteli Kausalassa — Huumeita käyttänyt autoilija jäi kiinni Keltissä ja kortiton rattijuoppo Valkealassa

Moottoripyöräilijä kaahasi kovaa vauhtia Iitin Kausalassa perjantaina iltapäivällä. Kaakkois-Suomen poliisi kertoo tiedotteessa, että partio suoritti liikennevalvontaa ja lähti moottoripyörän perään Sääksjärven suuntaan kello 14.40.

Moottoripyörälle mitattiin nopeudeksi 124 kilometriä tunnissa kuudenkympin rajoitusalueella. Mitattu matka oli 660 metriä.

Moottoripyöräilijä pysähtyi. Poliisi epäilee häntä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänen ajokorttinsa jäi poliisin halltuun.

Ennen puoltapäivää perjantaina poliisipartio sai hätäkeskukselta tiedon, että Kuutostiellä Kouvolaa lähestyy laidasta laitaan mutkitteleva henkilöauto.

Partio pysäytti auton Keltissä. Auton kuljettaneelle naiselle tehtiin huumepikatesti. Se oli postiviinen amfetamiinille ja hänet käytettiin verikokeessa.

Perjantai-iltana hätäkeskus ilmoitti poliisille epäillystä rattijuoposta, joka liikkui kello 21-22 aikaan farmariautolla Valkealassa. Partio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan auton Valkealan ABC:n pihalla.

Kun se lähti liikkeelle, auto pysäytettiin Kalevantiellä. Kuskina olleella miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja hän puhalsi 1,61 promillea. Mies käytettiin verikokeessa sairaalassa.

Uusimmat uutiset