Ilari Seppälän paluu Kouvot-paitaan varmistui

Ilari Seppälä palaa Kouvoihin loppukauden kestävällä sopimuksella.

Kouvot on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen takamies Ilari Seppälän kanssa. Sopimus astuu voimaan, kun Seppälä on vapautunut sopimuksestaan Loimaan Bisonsin kanssa ja läpäissyt lääkärintarkastuksen.

— Hienoa saada Ilari takaisin Kouvolaan tuttuun ympäristöön vetämään projekti loppuun, kommentoi Kouvojen puheenjohtaja Sami Pousi.

Mielissään on myös päävalmentaja Jyri Lehtonen, jonka työkalupakkiin Seppälän paluu tuo kosolti lisää vaihtoehtoja.

— Seppälä pääsee kahdessa harjoituksessa sisään pelitapaan niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. Hän on Tuomas Hirvosen kanssa paras luomaan palloskriinitilanteissa paikkoja muille.

— Seppälän tulon myötä Kyle Shiloh pääsee pelaamaan nykyistä enemmän laitahyökkääjän roolissa. Pääsemme myös nostamaan tempoa entisestään molemmissa päissä kenttää, Lehtonen sanoo.

22-vuotias Seppälä on edustanut Kouvoja tätä ennen jo kaikkiaan kuuden kauden ajan. Tällä kaudella Korikobrien kasvatti pelasi loimaalaisten riveissä 20 Korisliigaottelua, joissa hän tehtaili keskimäärin 9,2 pistettä.

Kouvojen kausi jatkuu ensi keskiviikkona kotiottelulla Helsingin Seagullsia vastaan. | JUHA VESALA

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.