Kouvolan Korttelikotiyhdistyksen ruoanjakelu alkaa ensi viikolla – Ruokakassit on nyt tilattava etukäteen puhelimitse

Jakelu on ollut pitkällä tauolla koronaviruksen vuoksi.

Emmi Hietala

Kouvolan Korttelikotiyhdistyksen ruoanjakelu jatkuu koronatauon jälkeen. Arkistokuva.
Kouvolan Korttelikotiyhdistyksen ruoanjakelu jatkuu koronatauon jälkeen. Arkistokuva.

Kouvolan Korttelikotiyhdistys alkaa ensi maanantaista lähtien jakaa taas ruokakasseja. Ruoanjakelu on ollut keskeytyksissä maaliskuun puolivälistä asti koronavirusepidemian vuoksi.

Aiemmasta käytännöstä poiketen asiakkaiden on tilattava ruokakassit erikseen puhelimitse. Tilaukset on tehtävä viimeistään jakelua edeltävänä päivänä.

Kouvolan keskustan alueella ruokakasseja jaetaan maanantaista perjantaihin Korttelikoti Oravanpesän piha-alueella osoitteessa Viialankatu 5 noin kello 14 ja Viitatuvan parkkialueella osoitteessa Jukolantie 8 noin kello 14.45.

Kuusankoskella jakelu on tiistaisin ja perjantaisin Toimitila Etapissa kello 9–12.

Korttelikotiyhdistys muistuttaa terveys- ja hygieniaohjeista: paikalle ei pidä tulla sairaana, käsihygieniasta on huolehdittava ja turvavälejä noudatettava.

Korttelikotiyhdistyksen toiminnanjohtaja Tuomas Valtonen kertoi Kouvolan Sanomille kesäkuussa, että muutoksen tavoitteena on jonotusaikojen lyhentäminen.

– Kun tiedämme, moniko on tulossa hakemaan ruokaa, osaamme varata oikean määrän. Silloin asiakkaiden ei tarvitse tulla turhaan jonottamaan liian aikaisin. Aiemmin jonotus on pisimmillään kestänyt tunnin verran.

Ruokakasseissa jaettavat tuotteet tulevat lahjoituksina alueen yrittäjiltä. Avustusten määrät vaihtelevat päivittäin.

Puhelinnumerot ja muut ilmoittautumisohjeet ovat Korttelikotiyhdistyksen kotisivulla.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset