Tilaajalle

Kouvolalainen Hoviruoka yhdisti voimansa mikkeliläisen Serviinin kanssa – Tuloksena on valmisannos, jonka erikoisuus on pitkä säilymisaika

Jossain vaiheessa kokkiannokset voivat päätyä myös ruokakauppoihin.

Jaakko Avikainen

Pakattujen annosruokien myynti perustuu aluksi ravintolatilojen kylmäkaappeihin. Toimitusjohtaja Timo Hyöppinen Serviinistä ja toimitusjohtaja Pekka Kaikkonen Hoviruuasta kertovat tuotekehittelyn alkaneen viime keväänä.
Pakattujen annosruokien myynti perustuu aluksi ravintolatilojen kylmäkaappeihin. Toimitusjohtaja Timo Hyöppinen Serviinistä ja toimitusjohtaja Pekka Kaikkonen Hoviruuasta kertovat tuotekehittelyn alkaneen viime keväänä.

Mikkeliläinen ravintolayritys Serviini ja kouvolalainen Hoviruoka yhdistävät ruokaosaamistaan.