Tilaajalle

Kitkuttelu päättyi lopultakin Kouvolan ravintoloissa – Bistro Goutussa yrittäjillä oli hiki hatussa, Lounaskahvila Maijan asiakkaat pääsivät autoista sisälle, Columbia raivasi lisää tilaa terassille

Ravintolat saivat avata ovet maanantaina. Vielä iltapäivällä terasseilla ei näkynyt suurta asiakasryntäystä.

Lukas Pearsall

Essi Anttonen tekee annoksia Laura Ölanderille ja Jukka Salolle Bistro Goutussa. Ravintolaan saapui tasaisesti asiakkaita heti lounasajan alettua maanantaina.
Essi Anttonen tekee annoksia Laura Ölanderille ja Jukka Salolle Bistro Goutussa. Ravintolaan saapui tasaisesti asiakkaita heti lounasajan alettua maanantaina.

Essi Anttonen kiiruhtaa näyttöpäätteen luo, Riitta Kujala rientää toiseen suuntaan palvelemaan asiakkaita tiskin äärelle.