Autokaupan kilpailu kiristyy Kouvolassa — Rinta-Jouppi avaa Tommolankadulla elokuussa

Rinta-Jouppi aloittaa vaihtoautokaupan entisen Citymarketin kiinteistössä Tommolankadulla.

Minna Mänttäri

Autokaupan kilpailu kiristyy Kouvolassa — Rinta-Jouppi avaa Tommolankadulla elokuussa

Rinta-Joupin Autoliike avaa elokuussa ensimmäisen myymälänsä Kouvolassa. Toimipiste Kouvolassa työllistää aluksi ainakin 6 henkilöä.

Rinta-Jouppi aloittaa entisen Citymarketin kiinteistössä Tommolankadulla. Kouvolassa Rinta-Jouppi aikoo keskittyä vaihtoautojen myymiseen sekä käytettyjen henkilö- ja tavara-ajoneuvojen ostamiseen.

— Laajentamalla Kouvolaan voimme tarjota Kymenlaaksossa Rinta-Joupin tavalla asiakkaille palveluja sekä digitaalisesti että paikallisesti, toimitusjohtaja Ari Rinta-Jouppi kertoo.

Autokauppaa yli 60 vuoden ajan

Rinta-Joupin Autoliike on perheyritys, joka on harjoittanut autokauppaa vuodesta 1953 lähtien. Yrityksen liikevaihto on yli 336 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on autoliikkeen toimipisteissä yli 450 henkeä. Kouvolan myymälä on ketjun 21. liike.

Yrityksellä on ennestään toimipisteet Tervajoella, Vaasassa, Rovaniemellä, Oulussa, Kempeleessä, Ylivieskassa, Porissa, Jyväskylässä, Turussa, Mikkelissä, Helsingissä, Espoossa, Hyvinkäällä, Keuruulla, Kokkolassa, Raumalla, Porvoossa, Järvenpäässä, Joensuussa ja Salossa.

Luetuimmat

Kommentoidut