Sisustusliike Finnmari tulee kauppakeskus Veturiin — Kauppakeskusjohtaja Jari Koistinen: ”Tätä on toivottu asiakaspalautteessa”

Vuodesta 1972 toiminut suomalainen kynttilä- ja sisustustarvikeliike Finnmari avaa myymälän Veturiin syyskuussa. Veturiin tulevat uudet yritykset luovat Kouvolaan noin 40 uutta työpaikkaa.

Katja Juurikko

Kauppakeskus Veturissa avautuu tänä vuonna uusia liikkeitä, jotka tuovat uusia työpaikkoja Kouvolaan.
Kauppakeskus Veturissa avautuu tänä vuonna uusia liikkeitä, jotka tuovat uusia työpaikkoja Kouvolaan.

Kauppakeskus Veturin sisustusvalikoima täydentyy syksyn aikana, kun Finnmari avaa myymälän Veturiin.

Kynttilöistään ja sisustustuotteistaan tunnettu yritys on testannut aiemmin tuotteidensa vetovoimaa kauppakeskuksessa pop up -myymälällä.

Kokemuksista rohkaistuneena yritys päätti perustaa pysyvän myymälän Kouvolaan.

Uusien yritysten houkutteleminen myymälän avaamiseen kauppakeskukseen uudelle paikkakunnalle on kauppakeskusjohtaja Jari Koistisen mukaan aina pitkä prosessi.

— Finnmari on tervetullut lisä tarjontaamme. Asiakkaat ovat jo vuosia toivoneet sisustus- ja kodintarvikealan liikkeisiin täydennystä. Finnmaria pyydettiin ihan nimeltä.

Kesän aikana kauppakeskus Veturi on julkaissut tiedot myös New Yorkerin, Espresso Housen ja Pancho Villan sijoittumisesta Kouvolaan.

Koistisen mukaan uudet liikkeet merkitsevät noin 40 uuden työpaikan syntymistä Kouvolaan.

— Se on mielestäni aika iso juttu nykytilanteessa seudulla.

Vaikka Koistisen mukaan koko ajan käydään neuvotteluja kauppakeskuksesta kiinnostuneiden yritysten kanssa, juuri tällä hetkellä ei ole tiedossa ketään uutta tulijaa.

— Tilanne on sellainen, että nyt meillä on tyhjää liiketilaa enää yksi prosentti tiloista. Liikkeissä tietysti tapahtuu vaihtuvuutta, kun joku lähtee ja toinen tulee tilalle.

Uusimmat uutiset