Kotipizza palaa Myllykoskelle St1-aseman tiloihin

Katja Juurikko

Kotipizza palaa Myllykoskelle St1-aseman tiloihin

Kotipizzan toiminta jatkuu Myllykoskella lyhyen tauon jälkeen. Entisen franchising-yrittäjän Jyrki Salon ja Kotipizza-ketjun sopimus päättyi vuodenvaihteessa, mutta Myllykosken St1-huoltoasema ottaa tuotteet valikoimiinsa.

— Suunnittelimme tätä jo kolme vuotta sitten, kun yrittäjä oli edellisen kerran lopettamassa, mutta silloin hän päätti vielä jatkaa. Sovimme tuolloin, että palaamme asiaan, St1 Myllykosken toimitusjohtaja Mirka Vanhala kertoo.

— Tiloissamme toimii jo Scanburger, ja uudistuksen jälkeen pystymme palvelemaan hyvin perheitä, joissa on sekä hampurilaisen- että pizzansyöjiä. Kotipizzalla on hyvä imago ja hyvät markkinat, joten paljon helpompaa ketjuvaihtoehtoa ei voisi olla tarjolla.

Huoltoasemalla aloitetaan maaliskuun alkupäivinä remontti, jossa rakennetaan leivonta- ja paistopiste. Vanhalan mukaan myyntitiskien paikat eivät muutu, joten remontti ei vaikuta asiakaspalveluun. Alustavien suunnitelmien mukaan virallisia avajaisia vietetään 3. toukokuuta.

Tilamuutokset tuovat ravintolaan muutaman asiakaspaikan lisää. Lisäksi viikonlopun aukioloajat pitenevät kello 20:een. Henkilökuntaa täydennetään yhdellä kokoaikaisella ja yhdellä osa-aikaisella työntekijällä.

— Myymälän autotarvikevalikoima pienenee jonkin verran, mutta perustarvikkeet, kuten öljyt, nesteet, pyyhkijänsulat ja lamput ovat tarjolla jatkossakin, Vanhala sanoo.

Kotipizzan tulosta kertoi ensimmäisenä Keskilaakso-lehti.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.