Ruoka ei ole koskaan ollut niin halpaa kuin nyt, sanoo Keskon pääjohtaja Mikko Helander — suunta on kuitenkin kalliimpaan päin

Keskon pääjohtaja Mikko Helander keskittäisi elintarvikealaa nykyistä isompiin yhtiöihin. Mallia hän ottaisi metsäteollisuudesta.

Marleena Liikkanen

Lappeenranta on Mikko Helanderin opiskelukaupunki. Hän asui paikkakunnalla 1980-luvulla ja valmistui diplomi-insinööriksi.
Lappeenranta on Mikko Helanderin opiskelukaupunki. Hän asui paikkakunnalla 1980-luvulla ja valmistui diplomi-insinööriksi.

Ruuan hinta nousee. Keskon ja K-ryhmän pääjohtaja Mikko Helander sanoo kaupan halpuutukseksi kutsutun ruuan hinnan laskun olleen ohimenevä globaali ilmiö. Ruuan hintaa laskivat kiristynyt kilpailu ja otolliset olosuhteet.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet