Tilaajalle

Kouvolan keilahallissa uutta pöhinää — Iittiläinen Mikko Loikala ja valkealalainen Sami Ranta päättivät pikavauhtia ryhtyä yhdessä yrittäjiksi

Kouvolan keilahalli Happy Bowlingin ja Juhlatalo Kaskun yrittäjiksi vuosi sitten alkaneet Mikko Loikala ja Sami Ranta ovat löytäneet yhteisen sävelen.

Moises Garibay

Sami Ranta (vasemmalla) ja Mikko Loikala hyppäsivät Kouvolan keilahallin Happy Bowlingin ja Juhlatalo Kaskun yrittäjiksi viime vuoden syyskuussa. Toiminta on heidän mielestään sujunut hyvin. Kaksikko sanoo miettivänsä  koko ajan yritystoiminnan kehittämisen kohteita.
Sami Ranta (vasemmalla) ja Mikko Loikala hyppäsivät Kouvolan keilahallin Happy Bowlingin ja Juhlatalo Kaskun yrittäjiksi viime vuoden syyskuussa. Toiminta on heidän mielestään sujunut hyvin. Kaksikko sanoo miettivänsä koko ajan yritystoiminnan kehittämisen kohteita.

Iittiläinen Mikko Loikala opiskeli peruskoulun jälkeen vuoden verran logistiikka-alaa ammattiopistossa. Vuonna 2013 hän sai työpaikan Kouvolan keilahallista ja jäi sille tielleen.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset