Keskustan Dressmann lopettaa, kauppakeskus Manski tyhjenee vaateliikkeistä — Ainakin kuusi vaatekauppaa on jättänyt Kouvolan keskustan vuodesta 2017 lähtien

Kauppakeskus Manskin viimeinen vaateliike Dressmann sulkee ovensa helmikuun lopulla. Kivijalkamyymälöissä ostovoima ei yksinkertaisesti riitä, ketjun maajohtaja sanoo. Veturin Dressmann jatkaa toimintaansa.

Katja Juurikko

Kauppakeskus Manskiin ei helmikuun jälkeen jää enää yhtään vaateliikettä.
Kauppakeskus Manskiin ei helmikuun jälkeen jää enää yhtään vaateliikettä.

Kouvolan kokoisessa kaupungissa kahden toimipisteen pyörittäminen ei ole kannattavaa. Näin sanoo Dressmannin maajohtaja Sanna Mäkynen.

Dressmann sulkee keskustan liikkeensä helmikuun lopulla. Ketjun toiminta jatkuu kauppakeskus Veturissa.

Keskustan liikkeen henkilökunta todennäköisesti irtisanotaan

Mäkysen mukaan asiakkaat käyvät nyt mieluiten juuri kauppakeskuksissa, joissa voi samalla kertaa tehdä monia erilaisia ostoksia.

Kouvolan kokoisessa kaupungissa kahden toimipisteen pyörittäminen ei ole kannattavaa. — Sanna Mäkynen

— Ihmisten ostokäyttäytyminen on muuttunut hurjasti lyhyessä ajassa, ja sillä on suuri vaikutus kivijalkamyymälöihin etenkin pienemmissä kaupungeissa. Ostovoima ei yksinkertaisesti riitä.

Keskustan liikkeen henkilökunta todennäköisesti irtisanotaan.

— Osalle henkilökunnasta voidaan mahdollisesti tarjota töitä toisissa Dressmann-myymälöissä.

Katja Juurikko

Dressmannissa on käynnissä loppuunmyynti.
Dressmannissa on käynnissä loppuunmyynti.

Keskustan vaateliikkeet ovat vähentyneet huomattavasti viimeisten kahden vuoden aikana

Dressmann on viimeinen kauppakeskus Manskissa toimiva vaateliike. Kouvolan keskustan vaateliikkeet ovat vähentyneet huomattavasti viimeisten kahden vuoden aikana. Dressmann mukaan lukien ainakin kuusi liikettä on joko siirtynyt keskustasta Veturiin tai lopettanut kokonaan vuoden 2017 jälkeen.

Viime maanantaina Kouvolan Sanomat kertoi Kouvolan Pukimon konkurssista. Liike lopetetaan, ja loppuunmyynti aloitettiin tiistaina.

Viime joulukuussa lehti uutisoi, että Vila sulkee ovensa tammikuussa ja avaa uudelleen Veturissa helmikuussa.

Kauppakeskus Manskissa toiminut Gina Tricot lopetti toimintansa Kouvolassa kokonaan tammikuussa 2018. H&M:n keskustan liike puolestaan suljettiin helmikuussa 2018. Toiminta jatkuu Veturissa. Myös Halonen jätti kauppakeskus Manskin keväällä 2017 ja siirsi toimintansa Veturiin.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut