Kouvolan Amarillo on taas auki — Remontoitu ravintola avautui perjantaina

Ravintolan sisätilat, ruokalista ja palvelukonsepti on uudistettu.

Lumikki Haaja

Uudistetussa Amarillossa on 205 asiakaspaikkaa.
Uudistetussa Amarillossa on 205 asiakaspaikkaa.

Kouvolan uusittu Amarillo on avannut ovensa tänään. Liiketila on peruskorjattu täysin ja sisustus päivitetty. Uudessa ravintolassa on 205 asiakaspaikkaa, ja kesäkaudella käytössä on terassi.

Amarillon palvelukonseptia on uudistettu. Tarjoilijat on nimetty entertainereiksi, kokit cheftainereiksi ja baarimestarit bartainereiksi. Myös ruokalistalla on uusia annoksia. Lounasta on tarjolla buffetista tai lautasannoksina.

Kouvolaan tulee myös muiden kaupunkien Amarilloissa jo esitelty The Table -erikoisuus. Kyse on 6—8 hengen pöydässä tapahtuvasta ruokailusta, jossa tarjoillaan yllätysmenu musiikin ja valoefektien kera. Kaikki pöytään kannettavat ruokalajit jaetaan seurueen kesken. Kattauksia järjestetään perjantaisin ja lauantaisin, ja pöytään voi osallistua yksin, kaksin tai porukalla.

Amarillo on avoinna maanantaista torstaihin kello 10.30—24, lauantaisin kello 12—04 ja sunnuntaisin kello 12—24. 20 vuoden ikäraja astuu voimaan kello 22.

Ravintolan remontti alkoi helmikuussa. Siitä tuli aiottua isompi, koska tiloista löytyi kosteusvaurio. Kaikkiaan uuden hankkeen hinnaksi tuli 800 000 euroa.

Uusimmat uutiset