Emil Kristensen jatkaa KooKoossa

Tanskalaispuolustajan lisäksi myös Miro Keskitalo ja Juha Järvenpää nähdään oranssimustissa ensi kaudella.

Matti Raivio

Emil Kristensen luutii KooKoon puolustuksessa myös ensi kaudella.
Emil Kristensen luutii KooKoon puolustuksessa myös ensi kaudella.

KooKoo on solminut vuoden jatkopestin puolustaja Emil Kristensenin kanssa sekä käyttänyt puolustaja Miro Keskitalon ja maalivahti Juha Järvenpään sopimuksiin sisältyneet kauden mittaiset optiot.

– Joukkueen rakennus etenee aikataulussa. Kaikkiaan olemme paremmassa tilanteessa kuin vuosi sitten tähän aikaan, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Kaikkiaan olemme paremmassa tilanteessa kuin vuosi sitten tähän aikaan

Emil Kristensen, 25, on pelannut oranssimustissa tällä kaudella 47 ottelua ja tehnyt niissä seitsemän maalia sekä antanut yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä. Oikealta laukova tanskalaispuolustaja pelaa Suomessa ensimmäistä kauttaan.

– Kristensen on kantanut puolustuksessa suurta vastuuta koko kauden ja täyttänyt häneen kohdistuneet odotukset hienosti. Hän näki KooKoon parhaana paikkana kehittyä edelleen, mikä on meille iso asia. 

Miro Keskitalo, 22, saapui Kouvolaan kesken kauden Turun Palloseurasta. Nuori puolustaja on pelannut KooKoon alakerrassa 36 ottelua lähes 20 minuutin ottelukohtaisella peliajalla ja tehnyt 1+8 tehopistettä.

– Keskitalo on monipuolinen nuori puolustaja, jonka kehityskäyrä osoittaa ylöspäin. Hän sai tällä kaudella meillä kunnolla vastuuta ja vastasi hienosti huutoon.

Maalivahti Juha Järvenpää, 28, missasi koko edelliskauden loukkaantumisen takia, mutta on tällä kaudella taas ottanut paikkansa maalinsuulta. Tuleva sesonki on Järvenpäälle jo neljäs peräkkäinen Kouvolassa.

– Vaikean viime kauden jälkeen Järvenpää on palannut vahvana KooKoo-maalille. Varsinkin kauden ensimmäinen puolisko oli mieheltä erittäin hyvä. Ensi kaudella maalilla nähdään taas luotettava taistelija, joka antaa kaikkensa illasta toiseen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.