MyPa saa kovan vahvistuksen säilymistaisteluunsa: Monivuotinen luottomies Heikki Pulkkinen palaa vahvuuteen

Antti Kaarto

Heikki Pulkkinen (vasemmalla) palaa MyPan joukkueeseen. Arkistokuva on MyPan ja KTP:n harjoitusottelusta keväältä 2018.
Heikki Pulkkinen (vasemmalla) palaa MyPan joukkueeseen. Arkistokuva on MyPan ja KTP:n harjoitusottelusta keväältä 2018.

Heikki Pulkkinen palaa MyPan peliasuun. MyPan monivuotinen luottopelaaja on tehnyt seuran kanssa loppuvuoden kattavan sopimuksen.

Pulkkinen on edustanut MyPaa sen uuden tulemisen aikana niin Kolmosessa toissa vuonna kuin Kakkosessa viime vuonna. Talven ja alkukesän ajan 36-vuotias Pulkkinen harjoitteli MyPan mukana, mutta sopimus tehtiin vasta kun mies koki olevansa taas pelikunnossa.

— Tämä on meille pelillisesti iso juttu. Heikki on todella kokenut pelaaja ja tuo vähän erilaisia ulottuvuuksia meidän pelaamiseemme, MyPan päävalmentaja Jukka Karjalainen sanoo.

Iso merkitys on myös kentän ulkopuolisilla asioilla, johtajuudella ja henkisen puolen jutuilla, Karjalainen jatkaa.

Viime kaudella Kakkosessa Pulkkinen pelasi pääasiassa topparina 12 peliä ja teki niissä 5 maalia.

MyPaa Pulkkinen edusti Jalkapalloliigassa jo vuosina 2006—2008 yhteensä 63 liigaottelun verran. MyPan lisäksi hänellä on liigakokemusta AC Allianssista.

— Sovimme talven aikana, että hän alkaa treenailla pikku hiljaa, ja kun treenaaminen alkaa tuntua hyvältä, mietitään asiaa eteenpäin. Nyt hän kokee olevansa pelikunnossa, Karjalainen sanoo.

Pulkkinen oli viime vuonna MyPan kapteeni. Tänä vuonna kapteeniksi nimettiin maalivahti Tomas Turunen, eikä kapteenistoon ole tällä haavaa tulossa muutoksia.

MyPan kausi jatkuu lauantaina Porissa, jossa joukkue kohtaa Musan Salaman.

Kun sarjaa on pelattu melko tarkalleen puolet, MyPa on taulukossa kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella. Tänä vuonna Ykkösestä putoaa vain yksi joukkue.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut