Sudet auraa tietä salibandyn pudotuspeleihin — Kouvolalaisjoukkue on pelannut kakkosdivarin playoffeissa viimeksi kaudella 2006—07

Katja Juurikko

Mika Anttilan (13) ja Samu Raatikaisen (40) edustama Sudet tarvitsee kolmen pisteen voiton sarjajumbosta edetäkseen pudotuspeleihin.
Mika Anttilan (13) ja Samu Raatikaisen (40) edustama Sudet tarvitsee kolmen pisteen voiton sarjajumbosta edetäkseen pudotuspeleihin.

Susilla on pitkästä aikaa mahdollisuus jatkaa kautta salibandyn 2. divisioonan pudotuspeleissä.

Kouvolalaisjoukkue etenee Kaakkois-Suomen lohkossa neljän parhaan joukkoon, jos se voittaa tänään perjantaina runkosarjan päätöskierroksella mikkeliläisen Löysätempon varsinaisella peliajalla.

Viidentenä oleva Sudet nousee kolmen pisteen voitollaan tasoihin runkosarjansa jo pelanneen SB Heinolan kanssa.

Tasatilanteessa Sudet menee Heinolan edelle, koska kouvolalaisjoukkueella on enemmän kolmen pisteen voittoja.

Heinolan syökseminen ulos pudotuspeleistä olisi Susille herkkua, sillä kouvolalaisjoukkue hävisi kauden molemmat keskinäiset ottelut yhden maalin erolla.

Sudet on pelannut kakkosdivarin playoffeissa viimeksi kaudella 2006—07. Viime kaudella se oli lohkossaan viides, sitä edellisellä kaudella kuudes.

Valmentaja Laurila: Emme ole ottaneet kotikentästä ja -yleisöstä kunnon etua

Löysätempo tulee Mansikka-ahon halliin ilman panoksia. Sarjajumbon suora putoaminen 3. divisioonaan on varmistunut jo jokin aika sitten.

Susien valmentaja Tero Laurila on luottavainen oman joukkueen iskukyvystä ja pelivalmiudesta.

— Viime sunnuntain vierasvoitto Kosken Dynamosta antoi henkiselle puolelle paljon. Olimme jo silloin selkä seinää vasten ja kymmenen minuuttia ennen loppua kaksi maalia tappiolla, mutta nousimme voittoon, Laurila sanoo.

Katja Juurikko

Susien kauden kahdeksassa kotiottelussa on käynyt yhteensä runsaat 2800 katsojaa. Ottelukohtainen keskiarvo on 353. Se on sarjatasoon nähden kova lukema.
Susien kauden kahdeksassa kotiottelussa on käynyt yhteensä runsaat 2800 katsojaa. Ottelukohtainen keskiarvo on 353. Se on sarjatasoon nähden kova lukema.

Laurila on aavistuksen pettynyt Susien kokonaissuoritukseen. Heinola-tappiot, Hatsina-kotitappio ja Troopersille vieraissa kärsitty häviö ovat jääneet kismittämään.

Lohkokakkosen Imatran Voiman lyöminen vieraissa on Laurilan mielestä ainoa niin sanottu iso voitto.

— Kolmen kauden aikana emme ole pystyneet ottamaan kotikentästä ja -yleisöstä kunnon etua. Näiden kausien kotisaldomme on kymmenen voittoa ja 17 tappiota. Se on minusta ihan säälittävä tulos, Laurila harmittelee.

Susien kauden kahdeksassa kotiottelussa on käynyt yhteensä runsaat 2 800 katsojaa. Ottelukohtainen keskiarvo on 353. Se on sarjatasoon nähden kova lukema.

Korian Klubi karsii sarjapaikastaan

Lohkon toinen kouvolalaisjoukkue Korian Klubi päättää runkosarjan tänään perjantaina Mikkelin Hatsinan vieraana.

Sarjatulokas Klubin kausi jatkuu karsinnoissa. Vastaan tulee kolmosdivarista joko SB Heinola Akatemia tai Top Team.

Sudet—Löysätempo, salibandyn 2. divisioonaa perjantaina kello 19 Mansikka-ahon urheiluhallissa.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut