MyPalle ensimmäiset jatkosopimukset – Maalitykki Rämä haluaa saada peli-ilonsa takaisin, tavoittelee ensi vuonna maaliennätystä

Moises Garibay

Jussi-Pekka Rämä paukutteli Kakkosessa MyPalle 23 maalia, mutta etenkin viime kausi oli Ykkösessä vaikea.
Jussi-Pekka Rämä paukutteli Kakkosessa MyPalle 23 maalia, mutta etenkin viime kausi oli Ykkösessä vaikea.

Jalkapallon Kakkoseen pudonnut MyPa on julkistanut ensimmäiset pelaajasopimuksensa ensi kaudeksi. Jatkosta ovat sopineet puolustaja Olli Kähkönen ja hyökkääjä Jussi-Pekka Rämä.

Molempien sopimukset kattavat kauden 2021.

23-vuotias Kähkönen pelasi päättyvällä kaudella Ykkösessä 16 ottelua.

– Oli helppo tehdä päätös tulevasta kaudesta, kun kuulin joukkueen valmentajakaksikon nimet. Olen varma, että ensi kaudella nuoresta joukkueestamme huokuu ryhmädynamiikka ja yhdessä tekemisen meininki, Kähkönen sanoo MyPan tiedotteessa.

Seura tiedotti aiemmin, että edustusjoukkuetta valmentavat ensi kesänä Marko Honkanen ja Tuomas Aho.

Rämä haluaa ensi kaudella ennen kaikkea löytää hukassa olleen peli-ilonsa. Maalipyssy oli isossa roolissa kun MyPa nousi kahdessa vuodessa Kolmosesta Ykköseen. Loukkaantumiset ovat kuitenkin vaivanneet Rämää viime kausilla, ja tänä vuonna Ykkösessä maaleja syntyi 13 pelatussa ottelussa vain kaksi.

Viime vuonna Rämä pelasi Ykkösessä 25 peliä ja teki niissä 7 maalia.

– Tavoitteena on saada peli-ilo takaisin ja toivoa ettei loukkaantumisia tule. Tulevalle kaudelle laitetaan selkeäksi tavoitteeksi rikkoa kauden 2018 maaliennätys 23 maalia eli tehdä vähintään 24 maalia, 24-vuotias Rämä sanoo.

Päävalmentaja Honkanen kuvailee molempia pelaajia MyPalle erittäin tärkeiksi.

– Opa tuo nopeutta puolustuslinjaan ja on hyvä lisä hyökkäysleveydessä. Tällä kaudella Jupen loukkaantumiset vaikuttivat siten, että hänen itseluottamuksensa hävisi kokonaan. Olen varma, että ensi kaudella nähdään erilainen Jupe. Uskon, että maalejakin syntyy, Honkanen sanoo.