Sarjanousija Susille luvassa kauden alkuun heti toinen tiukka testi — MiPK-ottelu nähdään sunnuntaina suorana lähetyksenä Kouvolan Sanomien verkkosivuilla

Kari Huusari

Susien Jimi Kyytsönen ja Pepon Naoyki Yamazaki kamppailivat keskikentällä sarja-avauksessa Lehtomäen kentällä.
Susien Jimi Kyytsönen ja Pepon Naoyki Yamazaki kamppailivat keskikentällä sarja-avauksessa Lehtomäen kentällä.

Sarjanousija Susien kausi jalkapallon Kakkosessa jatkuu sunnuntaina vieraskentällä.

Sudet kohtaa Mikkelin Kissat Hänninkentän tekonurmella.

Kouvolalaisjoukkueen kausi alkoi synkissä tunnelmissa viime lauantaina, kun se hävisi lohkon suosikkeihin lukeutuvalle lappeenrantalaiselle Pepolle kotonaan maalein 0—4.

MiPK puolestaan rynnisti tiistaina 0—4-vierasvoittoon Helsingissä FC Kiffeniä vastaan. Mikkeliläisjoukkueella oli laajuutta onnistujissa, sillä kaikilla neljällä maalilla oli eri tekijä: Tommi Ekmark, Jonne Porkka, Rafael Vieira ja Jarkko Heimonen.

Mike Keeneyn valmentamalle Susille on luvassa Pepo-ottelun jälkeen toinen tiukka testi. Kotitappion jälkeen amerikkalaisvalmentaja jaksoi valaa uskoa joukkueeseen.

— Pelissä oli paljon positiivisia juttuja ja hyviä suorituksia. Riveissämme oli neljä KTP:n miestä. Jokainen matsi on erilainen, ja kautta rakennetaan peli kerrallaan. Uskon, että me pärjäämme, Keeney kommentoi Kouvolan Sanomissa.

Susien ja KPL:n otteluita suorina lähetyksinä

Kouvolan Sanomien verkkosivuilla nähdään alkaneella kaudella KPL:n ja Susien otteluita suorina lähetyksinä.

Superpesiksen viime kauden hopeajoukkueen KPL:n pelejä on luvassa kerran kuussa. Lähetykset ovat sarjan kaikki ottelut näyttävän Ruudun lähetyksiä.

Jalkapallon Kakkosta pelaavan Susien kautta seurataan kuuden lähetyksen verran. Kouvolan Sanomien verkossa näkyvät sekä koti- että vierasottelut muita Kaakkois-Suomen joukkueita vastaan. Vastassa ovat siis Pepo, MP ja MiPK.

Jalkapallolähetykset ovat Kaakon Viestinnän omia monikameratuotantoja. Ottelut selostaa muun muassa jalkapallon MM-kisoja selostanut iittiläinen Jari Haapala.

Viime talvena Kouvolan Sanomien nettisivuilla nähtiin KooKoon A-nuorten pelejä. Lähetykset A-nuorten SM-liigasta jatkuvat myös ensi talvena. Lisäksi tarjolla on muutamia B- ja C-nuorten otteluita.

Kouvolan Sanomien tilaajalla on pääsy myös Kymen Sanomien, Etelä-Saimaan, Länsi-Savon sekä Itä-Savon sisältöihin samoilla digitunnuksilla. KPL:n otteluiden lisäksi pesäpalloa on luvassa Etelä-Saimaan nettisivuilla, jossa seurataan PesäYsien otteluita.

Jalkapallon Kakkosen pelejä nähdään Etelä-Saimaan ja Kouvolan Sanomien lisäksi mikkeliläisen Länsi-Savon sivuilta. Itä-Savon tarjontaan kuuluu ensi kaudella Mestiksessä pelaavan SaPKon otteluita.

Susien ottelut Kouvolan Sanomien verkossa

4.6. MP—Sudet

13.7. Sudet—MiPK

17.8. Sudet—MP

19.9. Pepo—Sudet

KPL:n ottelut Kouvolan Sanomien verkossa touko- ja kesäkuussa

22.5. Koskenkorva—KPL

27.6. Kankaanpää—KPL

(Kauden loput ottelut valitaan myöhemmin)

Uusimmat uutiset