Myllykosken Ampujien Viivi Kemppi EM-kisoihin

Kemppi ampui jo viime kesänä Bakussa Suomelle maapaikan nuorten olympialaisiin.

Lumikki Haaja

Myllykosken Ampujien Viivi kemppi tähtäsi Bakussa nuorten olympiapaikan.
Myllykosken Ampujien Viivi kemppi tähtäsi Bakussa nuorten olympiapaikan.

Myllykosken Ampujien Viivi Kemppi valittiin 12 muun urheiluampujan mukana ilma-aseiden EM-kilpailuihin, jotka järjestetään helmikuussa Unkarin Györissä.

Seuraavat nuorten olympialaiset eli Youth Olympic Games (YOG) järjestetään ensi lokakuussa Buenos Airesissa. Eurooppalaisten paikkoja oli jaossa Bakussa viime kesänä EM-kilpailujen yhteydessä, ja viimeiset paikat jaetaan nyt Györissä.

Myllykosken Ampujien Viivi Kemppi ampui Bakussa Suomelle maapaikan tyttöjen ilmakiväärissä. Györissä paikkaa tavoittelee Riku Koskela (Kankaanpään Ampumaurheilijat).

Argentiinan Buenos Airesissa järjestettävässä YOG:ssa osanotto-oikeus on niillä, jotka ovat syntyneet 1.1. 2000—31.12. 2003 välisenä aikana. Yksi urheilija voi hankkia maalleen yhden paikan. Kukin maa voi nimetä kisoihin enintään neljä urheilijaa eli yhden lajia kohden.

Suomen joukkueessa on yhdeksän kivääriampujaa ja kolme liikkuvan maalin ampujaa. 

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat