Raatikainen ja Pasanen MyPan paitaan — Arponen teki jatkosopimuksen

Moises Garibay

Joona Raatikainen  paukutti viime kaudella Susille Kolmosessa 15 maalia.
Joona Raatikainen paukutti viime kaudella Susille Kolmosessa 15 maalia.

Myllykosken Pallon edustusjoukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla, kun Joona Raatikainen ja Oskari Pasanen liittyvät joukkueeseen. Samuel Arponen on puolestaan tehnyt kauden 2019 kattavan jatkosopimuksen.

Raatikainen on pelannut viime kaudet Kouvolan Susissa, jota ennen hän edusti aikuisten tasolla FC Peltirumpua. Kaudella 2018 Raatikainen paukutti Susille Kolmosessa 15 maalia 20:ssä ottelussa.

Kaudella 2017 esiintymisiä Kakkosessa kertyi seitsemän. Raatikaisen sopimus ulottuu kauden 2019 loppuun.

— Raatikainen on nopea, röyhkeä ja vaativa hyökkääjä joka pystyy pelaamaan niin laidassa kuin myös keskellä. Hän tuo meidän hyökkäysosastolle vaihtoehtoja ja syvyyttä, joukkueen päävalmentaja Jukka Karjalainen toteaa.

Oskari Pasanen on Kouvolan Susien kasvatti, joka on pelannut Kakkosta Susissa, FC KTP:ssa ja viime kaudella SalPassa. Lisäksi nuorella puolustajalla on kokemusta Ykkösestä FC KTP:n riveissä. Yhteensä otteluita Ykkösessä ja Kakkosessa on kertynyt 97, joissa mies on onnistunut maalinteossa kolme kertaa.

Pasasen sopimus kattaa helmikuun koejakson jälkeen kauden 2019.

— Pasanen pystyy pelaamaan puolustuslinjalla mitä tahansa paikkaa ja keskikentällä puolustavassa roolissa. Hän on hyvä pallon kanssa ja tuo rauhallisuutta joukkueen pelaamiseen. Mielenkiintoista nähdä hänet tositoimissa.

Jo kaksi viime kautta MyPan joukkueeseen kuulunut Samuel Arponen on puolestaan allekirjoittanut kauden mittaisen jatkosopimuksen. Hyökkäävässä roolissa pelaava Arponen pelasi viime kaudella Kakkosessa yhdeksässä ottelussa, joissa syntyi yksi maali.