Valtteri Hämäläinen palaa KPL:ään – Juho Hacklin siirtyy jokeriksi ensi kaudelle

Hämäläinen siirtyy kasvattajaseuraansa kaksivuotisella sopimuksella Kankaanpäästä.

Elmeri Elo / All Over Press

Valtteri Hämäläinen löi viime kaudella 57 kärkilyöntiä ja ja 1+3 juoksua KaMalle.
Valtteri Hämäläinen löi viime kaudella 57 kärkilyöntiä ja ja 1+3 juoksua KaMalle.

Valtteri Hämäläinen palaa kasvattajaseuransa Kouvolan Pallonlyöjiin. 22-vuotias koppari siirtyy Kouvolaan Kankaanpään Mailasta. Hämäläisen sopimus KPL:n kanssa on kaksivuotinen.

Hämäläinen on pelannut Superpesistä myös Haminan Palloilijoissa ja Ykköspesistä Imatran Palloveikoissa. Hän voitti nuorten Suomen mestaruuden KPL:n B-pojissa 2015 ja A-pojissa 2016.

– On ilo tulla takaisin Kouvolaan ja varsinkin hienoa tulla takaisin Kouvolan Pallonlyöjiin. KPL on hieno seura ja on kunnia päästä edustamaan sitä ensi kesänä, Hämäläinen sanoo KPL:n tiedotteessa.

Päättyneellä kaudella hän pelasi Kankaanpään Mailassa kaikki 24 runkosarjan ottelua ja löi niissä 1+3 juoksua. Kärkilyöntejä Hämäläisen tilille kirjattiin 57.

KPL:n pelinjohtaja Iiro Haimi on iloinen oman kasvatin paluusta. Hämäläisen saapuminen muuttaa myös Pallonlyöjien ulkopelimuodostelmaa.

– Valtterista on tarkoitus tehdä ensi kaudelle kolmoskoppari. Tämä tarkoittaa Juho Hacklinin siirtymistä jokeripaitaan. Valtterilla on kaikki ominaisuudet edetä urallaan Superpesiksen huippukoppariksi ja nyt oli hänen aikansa palata takaisin Kouvolaan isoon rooliin, etenkin ulkopelissä.

KPL tiedotti aiemmin tällä viikolla toisesta paluumuuttajasta, kun Ossi Meriläinen siirtyi Kouvolaan niin ikään kaksivuotisella sopimuksella.

Uutista korjattu kello 11.08. Hämäläisen ikä oli tiedotteessa väärin, eikä hän ole pelannut Manse PP:ssä.