Malte Strömwallin kultakypärä huudettiin netissä 3 555 eurolla — Kung Malten mustasta kypärästä maksettiin 420 ja mailasta peräti 525 euroa

Kouvolan KooKoo hyödynsi runkosarjan piste- ja maalipörssin voittajan huuman Huuto.netissä.

Tomi Natri / All Over Press

Malte Strömwall kantoi kultakypärää 47 runkosarjan ottelussa. Kauden aikana kypäriä oli kaksi, joista toisen KooKoo huutokauppasi netissä.
Malte Strömwall kantoi kultakypärää 47 runkosarjan ottelussa. Kauden aikana kypäriä oli kaksi, joista toisen KooKoo huutokauppasi netissä.

Liigan runkosarjan pistepörssin voittaneella KooKoon ruotsalaishyökkääjällä Malte Strömwallilla on omanlaisensa ”midaksen kosketus”. Tämän ymmärsi myös KooKoo, joka kauppasi Huuto.netissä ”Kung Malten” kultakypärän. Perjantaina päättyneessä huutokaupassa Strömwallin kultakypärän hinta nousi lopulta 3 555 euroon.

Strömvall pelasi kauden aikana 47 ottelussa joukkueen parhaalle pistemiehelle kuuluva kultakypärä päässään. Kypäriä oli kauden aikana kaksi, joista toisen KooKoo laittoi myyntiin.

KooKoon myynti- ja viestintäpäällikön Matti Lindholmin mukaan KooKoo hyödynsi Malte-huumaa, mutta tarjosi myös kannattajilleen mahdollisuuden hankkia suosikkipelaajan varusteita.

KooKoo on huutokaupannut perinteisesti pelaajien pelipaitoja kauden jälkeen. Parhaan pistemiehen kultakypärä oli kuitenkin nyt ensimmäistä kertaa kaupan.

Mailan hinta 525 euroa

Kultakypärän lisäksi perjantaina sulkeutuivat kohteet, joissa kaupan oli myös Strömvallin käyttämä musta KooKoo-kypärä ja maila. Normikypärän (4 huutajaa) hinnaksi tuli 420 euroa. Strömwallin ”rightin” mailasta (11 huutajaa) puolestaan joutui pulittamaan peräti 525 euroa.

Kypärien ja mailan huutokauppa päättyi perjantaina kello 19.

Kultakypärän lähtöhinta oli 300 euroa ja kisaan osallistui yhdeksän huutajaa. Mustan kypärän lähtöhinta on 100 euroa ja mailan 200 euroa.

Kaupan olleella mailalla Strölmwall teki teki kauden päätöskierroksella Jukureita vastaan 2—2-tasoituksen, jolla hän myös varmisti maalipörssin voiton.

17 pelipaitaa huudettavana

Sunnuntaihin asti nettihuutokaupassa on tarjolla Strömvallin sekä muiden Kookoon pelaajien mustia pelipaitoja. Paitojen huutokauppaaminen päättyy sunnuntaina kello 18.

Korkein huuto on arvatenkin tehty Strömwallin pelipaidasta, jonka hinta oli perjantai-iltana kello 19 paikkeilla 510 euroa.

Seuraavaksi eniten ovat kiinnostaneet Anrei Hakulisen (200 euroa) ja Juha Järvenpään (180 euroa) paidat.

Kaikkiaan huudettavana on 17 KooKoo-pelaajan pelipaita, joista halvimman hinta oli vielä perjantai-iltana 105 euroa.

KooKoo kauppaa myös kauden aikana käytettyjä oransseja pelipaitoja ja niiden myynti alkaa viikolla 13. Oransseja paitoja on kaupan 20. Lisäksi huudettavana on vielä Juha-Pekka Haatajan ja ANrei Hakulisen mustat pelipaidat.