KooKoo palasi joukkueharjoituksiin – Harjoitusottelujen kanssa tulee kiire

KooKoolla on ohjelmassa yksi harjoituspeli lauantaina Mikkelin Jukureita vastaan, mutta sen pelaaminen on vielä epävarmaa.

Katja Juurikko

KooKoon edustusjoukkue palasi normaaliin harjoitusrytmiin keskiviikkona. Arkistokuva aamujäiltä.
KooKoon edustusjoukkue palasi normaaliin harjoitusrytmiin keskiviikkona. Arkistokuva aamujäiltä.

Jääkiekkoliigaan valmistautuva KooKoon edustusjoukkue palasi keskiviikkona joukkueharjoituksiin. Harjoitukset olivat keskeytyksissä koronavirusaltistuksiin liittyvän karanteenin vuoksi.

KooKoon U20-juniorit palasivat normaaleihin harjoituksiin maanantaina.

Juniorijoukkueessa todettiin yhteensä 10 ja edustusjoukkueessa 1 koronavirustartunta. Tartunnat levisivät Kouvolaan lauantaina 5. syyskuuta pelatun nuorten SM-liigan KooKoo–Jukurit-ottelun yhteydessä.

KooKoon liigajoukkueen kalenterissa on tulevalle lauantaille sovittu harjoitusottelu Jukureita vastaan. Edelliset harjoituspelit on peruttu.

Tällä hetkellä lauantain ottelu on edelleen ohjelmassa ja KooKoo on menossa Mikkeliin pelaamaan, urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoo.

Harjoitusottelujen kanssa tulee kiire

Jos Mikkelin-ottelua ei koronarajoituksista johtuen voida kuitenkaan pelata, joukkueella tulee harjoitusotteluiden kanssa kiire. Liiga alkaa ensi viikon lauantaina. KooKoo matkustaa ensimmäisessä pelissä Ouluun Kärppien vieraaksi.

– Olemme olleet kaksi viikkoa pois jäältä, ja sarjan alkuun on reilu viikko. Olemme viimeksi pelanneet kolme viikkoa sitten. Peli tarvitaan, jotta olisimme valmiita sarjan alkuun. Jossain pitää päästä viikonloppuna pelaamaan, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

KooKoolla on edessä uuden vastustajan etsiminen, mikäli Jukurit-ottelu ei rajoitusten takia onnistu.

– Aika vähissä vastustajat ovat, kun kaikilla on omat otteluohjelmat sovittuna. Ässät on toinen joukkue, joka on joutunut perumaan otteluitaan, mutta aika pitkä matka on harjoituspelin jälkeen lähteä ajamaan Poriin tai Porista tänne.