Sairauskohtauksen saanut KPL:n Anssi Lammila on sivussa toistaiseksi

Koplan kapteenilta jää väliin myös heinäkuun alun arvo-ottelu, jossa hänen piti toimia Idän A-poikien pelinjohtajana.

AOP/Juha Tamminen

Sairauskohtauksen viime sunnuntaina ennen Superpesiksen ottelua saanut KPL:n Anssi Lammila on sivussa pelikentiltä toistaiseksi.
Sairauskohtauksen viime sunnuntaina ennen Superpesiksen ottelua saanut KPL:n Anssi Lammila on sivussa pelikentiltä toistaiseksi.

Kouvolan Pallonlyöjien Superpesisjoukkueen kapteeni Anssi Lammila on toistaiseksi sivussa pelikentiltä. Lammila sai sairauskohtauksen viime sunnuntaina ennen Superpesiksen KPL—Sillinjärvi-ottelua lämmittelyssä.

— Jouduin tosiaan sunnuntaina jättämään pelin väliin sairaskohtauksen takia. Onneksi nyt näyttää, että säikähdyksellä selvittiin, mutta seurantajakso on käynnissä ja sen vuoksi joudun olemaan pelikentiltä sivussa toistaiseksi, kapteeni Anssi Lammila kommentoi KPL:n nettisivulla.

Lammilan piti toimia 5. heinäkuuta Idän A-poikien joukkueen pelinjohtajana Seinäjoen Itä—Länsi-arvopelissä. Koplan joukkueen pelinjohtajana A-poikien Superpesiksessä toimiva Lammila joutuu jättämään senkin väliin sairausloman takia.

Myös Laakso ja Toikka sivussa toistaiseksi

Viime sunnuntain ottelu Siilinjärven Pesistä vastaan oli Koplalle murheellinen muutenkin, eillä se menetti Lammilan lisäksi ottelun aikana sairastuvalle kaksi pelaajaa. Toni Laakso ja Sasu Toikka potevat alavartalovammoja ja ovat myös sivussa toistaiseksi.

KPL on kutsunut Iiro Nokkalan takaisin kokoonpanoon Oulun Lipon paidasta. Yhden ottelun Superpesistä kaudella 2017 KPL:n paidassa pelannut Antti Tuhkanen nousee jokeriksi. Suomensarjassa yhteistyöjoukkue Lahden Mailaveikoissa Tuhkanen on lyönyt tällä kaudella 0+13 juoksua.

Juhannuksen jälkeen KPL pelaa tiistaina Imatralla ja torstaina Kankaanpäässä. Seuraavan kerran Kopla pelaa kotikentällä sunnuntaina 30. kesäkuuta Kempeleen Kiriä vastaan.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset