Kanadalaishyökkääjä Kyle Platzer vahvistaa KooKoon hyökkäystä ensi kaudella — KooKoon joukkue on nyt valmis

Mark Spowart / Alamy

Kanadalainen Kyle Platzer vahvistaa KooKoon hyökkäystä tulevalla kaudella. Arkistokuva vuodelta 2014.
Kanadalainen Kyle Platzer vahvistaa KooKoon hyökkäystä tulevalla kaudella. Arkistokuva vuodelta 2014.

KooKoo on solminut yhden kauden sopimuksen kanadalaisen keskushyökkääjän Kyle Platzerin, 24, kanssa. Tuore sopimus kattaa tulevan kauden 2019—2020.

— Platzer on nuori ja nälkäinen keskushyökkääjä, joka tulee intoa ja näyttöhaluja puhkuen Kouvolaan. Hän on klassinen taitokeskushyökkääjä, jonka vahvuudet tukevat nimenomaan sentteripeliä, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoo seuran tiedotteessa.

— Hänellä on hyvä pelikäsitys, jonka ansiosta syötöt ja tarjonnat ovat oikea-aikaisia. Hän sijoittuu oikein ja reagoi hyvin suunnanmuutoksiin, joten hänellä on hyvä pohja onnistua myös isossa kaukalossa.

Edmonton Oilers varasi Platzerin NHL:ään kesällä 2013 varaustilaisuuden neljännellä kierroksella ja kaikkiaan 96. pelaajana. Viimeiset neljä kautta hyökkääjä on pelannut NHL:n farmisarjoja AHL:ää ja ECHL:ää.

Viime kaudella Florida Everbladesin paidassa ECHL:ssä Platzer nakutti 58 ottelussa 24 maalia ja antoi 33 maaliin johtanutta syöttöä. Yhteensä 57 tehopisteellä Platzer oli joukkueensa kolmanneksi paras pistemies.

Ennen tätä Platzer pelasi Kanadan juniorisarja OHL:ssä ja voitti sarjan mestaruuden London Knightsin paidassa keväällä 2013.

— Platzer on pelannut Edmontonin organisaatiossa NHL-tulokassopimuksen läpi. Nyt hän on erittäin innoissaan mahdollisuudesta siirtyä Liigaan kehittymään edelleen pelaajana, Kultanen sanoo.

Platzer pelaa KooKoossa pelinumerolla 88.

KooKoolla on nyt sopimus kolmen maalivahdin, yhdeksän puolustajan ja 16 hyökkääjän kanssa.

— Joukkue on kasassa kauden aloitukseen. Aloitamme näillä miehillä yhteisharjoittelun maanantaina 29. heinäkuuta.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut