Kouvojen toiminnanjohtaja Eero Lehtinen lähtee seurasta uusiin töihin

Lehtinen ehti luotsata Kouvoja kaksi vuotta.

Lumikki Haaja

Eero Lehtinen työskenteli Kouvojen toiminnanjohtajana kaksi vuotta. Kuva viime vuoden syyskuulta.

Kouvojen toiminnanjohtaja Eero Lehtinen siirtyy uusiin työtehtäviin Turkuun. Hän jättää seuran 31.8.

Lehtinen aloittaa syyskuun alussa Alfons Håkans -konsernissa. Hän vastaa laajasta viestintä- ja markkinointikokonaisuudesta, johon kuuluvat Håkansin merihinaustoiminnan ohella Ruissalon Telakka ja sen uudistuneet tapahtumapuitteet sekä Kupittaalla sijaitseva Veritas Stadion ja Veikkausliiga-joukkue FC Inter.

— Henkilöitä erittelemättä Kouvot ja Kouvola ovat kohdelleet minua todella hienosti. Vaikka lähtöni syy on erittäin mielenkiintoinen ja jopa ainutlaatuinen mahdollisuus, on mieleni myös haikea. Olen vuosien varrella nähnyt paljon maailmaa ja saanut tavata paljon erilaisia ihmisiä monissa yhteyksissä, mutta Kouvot-perhe ja urheilukaupunki Kouvola jäävät kuitenkin ikuisesti sydämeeni, Lehtinen sanoo tiedotteessa.

Lehtinen ehti työskennellä Kouvojen toiminnanjohtajana kahden vuoden ajan.

— Aina hän ei varmaankaan kiitosta saanut kuulla tarpeeksi, mutta toivottavasti Eero ymmärtää ja tietää, kuinka paljon me häntä seuran sisällä arvostamme. Uusi työtehtävä on kuitenkin Eeron uralla huomattava askel eteenpäin, joten en voi olla kuin onnellinen hänen puolestaan, seuran puheenjohtaja Sami Pousi kommentoi.

Siirtymäaikana tärkeimmät toiminnanjohtajan työt jaetaan johtokunnan jäsenten sekä toimiston työntekijöiden välillä.