SuosittelemmeKouvolalaiset kauppiaat turvasivat lähilihan saannin ostamalla teurastamon

IL: Playboy-malli pukeutui MyPan pelipaitaan ja huiviin, kuvilla on jo yli 27000 tykkäystä — "Suomen mediaseksikkäin jalkapalloseura"

Playboy-malli Claudia Romanin kuvat ovat nostaneet MyPan suupielet hymyyn.

Kuvakaappaus

Playboy-malli Claudia Romani esitteli MyPaa Instagramissa lauantaina. Romani kertoo poseeraavansa mielellään MyPan tunnusten kanssa. Kuvakaappaus Romanin Instagram-tililtä.
Playboy-malli Claudia Romani esitteli MyPaa Instagramissa lauantaina. Romani kertoo poseeraavansa mielellään MyPan tunnusten kanssa. Kuvakaappaus Romanin Instagram-tililtä.

MyPa sai lauantaina poikkeuksellista näkyvyyttä, kun Playboy-malli Claudia Romani julkaisi Instagram-tilillään kuvan joukkueen pelipaita päällä. Toisessa kuvassa italialainen esittelee kameralle MyPa-huivia.

Kuvat ovat saaneet jo yli 27 000 tykkäystä ja reilut 4000 kommenttia.

Päivityksessään Romani kertoo, että hänellä on suomalaisia hyvinä ystävinään. Hän kertoo olevansa iloinen, että saa poseerata MyPan pelipaita päällään.

— MyPa on suomalainen joukkue, joka on kotoisin Kouvolasta. Joukkue on osallistunut Eurooppa-liigaan ja Intertodo-cupiin, malli kirjoittaa.

Romani kertoo virallisten kuvien olevan vielä tulossa. Kuvaan on liitetty muun muassa aihetunnisteet #MyPa, #MyPa2018, #MyPajuniorit ja #Myllykoski.

36-vuotiaalla mallilla on Instagramissa lähes 700 000 seuraajaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa kuvat tästä.

Malli Saviniemeen?

MyPa junioreista osataan kertoa, että Romanin pelipaita on tullut suomalaiselta henkilöltä.

— Paidan on tilannut ja ostanut MyPa-henkinen suomalainen henkilö, joka on Romanin ystävä, Päivi Sipilä kertoo.

Seura ei ollut ennen somepäivitystä tietoinen kuuluisan mallin innosta myllykoskelaiseen jalkapalloon.

— Fanituksesta MyPa ei ollut tietoinen.

Seuran puheenjohtaja Pekka Kolehmainen sanoi Iltalehdelle sunnuntaina, ettei MyPa ole saanut vastaavaa näkyvyyttä koskaan. Näkyvyys on kuitenkin tervetullutta.

— Näkyvyys on aina hyvästä. Mutta seura sanoutuu irti esineellistämisestä, jos joku nyt tämän asian niin kokisi. Me emme ole olleet millään lailla aktiivisia tämän tapauksen suhteen, Kolehmainen painotti Iltalehdelle.

Puheenjohtaja uskalsi jo visioida Romanin saamista Saviniemeen.

— Voisi olla, että pitäisi rakentaa lisäkatsomoita, jotta kaikki halukkaan mahtuisivat paikalle, Kolehmainen naurahti Iltalehdelle.

Facebookissa MyPa tituleerasi itseään Suomen mediaseksikkäimmäksi jalkapalloseuraksi.

Juttua päivitetty 22.15: Lisätty upotus ja otsikkoa muokattu.