KoTS:n naiset karsivat SM-liigapaikasta – Kouvolalaiset kohtaavat liigakarsinnassa Turun Verkkopalloseuran

Mikko Kuumola

Kouvolan Tennisseuran Aada Inna (vasemmalla) ja Maisa Knuutila löivät ratkaisupelissä Rovaniemen Verkkopalloseuran Isa Partion ja Hanna Korhosen.
Kouvolan Tennisseuran Aada Inna (vasemmalla) ja Maisa Knuutila löivät ratkaisupelissä Rovaniemen Verkkopalloseuran Isa Partion ja Hanna Korhosen.

Kouvolan Tennisseuran naisjoukkue pelasi viikonloppuna itsensä SM-liigan karsintaan. KoTS voitti sunnuntain ratkaisupelissä sijoista 3–4 Rovaniemen Verkkopalloseuran Isa Partion ja Hanna Korhosen 2–1.

Voitolla KoTS varmisti pääsyn karsintaan liigapaikasta SM-liigassa viimeiseksi sijoittunutta Turun Verkkopalloseuraa vastaan. Karsintaottelun ajankohta ja pelipaikka ovat vielä avoinna.

Tiina Niinimäen kipparoimassa ja valmentamassa Kouvolan Verkkopalloseuran joukkueessa pelasivat Aada Inna, Elle Parikka ja Maisa Knuutila.

Kuusankoskella käydyssä kahdeksan joukkueen 1. divisioonan turnauksessa pelattiin perjantain ja lauantain ottelut ulkona Koskenrannan hyväkuntoisilla massakentillä. Sunnuntaina sateet pakottivat pelaajat ratkaisupeleihin otteluihin Kouvolan tennishalliin.

Perjantaina ensimmäisen kierroksen ottelussa kotijoukkue voitti Tampereen, jossa olivat mukana 12-vuotiaiden rankingin 1- ja 2-pelaajat Ilona Haavisto ja Milla Kotamäki. KoTS joutui nuorten kanssa koville, mutta otti lopulta 2–1-voiton.

Toisessa ottelussa KoTS hävisi 1–2 Smash-Kotkan kakkosjoukkueelle, jossa pelasivat Eeva Ristola ja Aamu Harjunen. Smash-Kotka 2 voitti turnauksen finaalissa HVS:n kakkosjoukkueen puhtaasti 2–0.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset