Viisi KooKoon kotiottelua siirtyy joulukuulta koronarajoitusten takia

Lumikki Haaja

Viisi KooKoon kotiottelua siirtyy joulukuulta koronarajoitusten takia

Koronavirusrajoitusten kiristyessä KooKoon joulukuun viisi kotiottelua siirtyy myöhempään ajankohtaan, KooKoo tiedotti maanantaina iltapäivällä.

Kymenlaakson koronakoordinaatioryhmä totesi maanantaina Kymenlaakson olevan nyt leviämisvaiheessa, ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto (avi) päätti uusista Kymenlaaksoa koskevista koronavirusrajoituksista.

Kanta-Hämeen ja Kymenlaakson sairaanhoitopiirien alueilla kaikki yli 10 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on kielletty sisätiloissa ja rajatuissa ulkotiloissa. Päätökset ovat voimassa 1.–20. joulukuuta.

KooKoo joutuu avin määräyksestä siirtämään viisi kotiotteluaan. KooKoo tiedottaa otteluiden uusista ajankohdista myöhemmin. Siirrettävät ottelut pelataan kevätkaudella 2021, mutta tarkkaa ajankohtaa ei ole vielä tiedossa, KooKoo tiedottaa.

Näillä näkymin KooKoo pelaa kuitenkin Liigan vieraspelit Ässiä (2.12.), JYPiä (11.12.) ja Jukureita (16.12.) vastaan.

Korona kohtelee kovalla kädellä liigaseuroja muutenkin. Maanantaina Oulun Kärpät tiedotti kuuden kotiottelun siirtymisestä. Myös Tampereen Ilves kertoi sunnuntaina kahden kotipelin siirtymisestä ensi vuodelle. Sunnuntaina myös toinen Tampereen liigaseura Tappara ilmoitti, että neljä sen kotiottelua siirretään.

KooKoo on yhteydessä kaikkiin siirrettävien otteluiden otteluisäntiin ja aitioasiakkaisiin uusien otteluajankohtien löytämiseksi.

Kausikortit ovat voimassa myös siirrettyjen otteluiden uutena ajankohtana. Jo joulukuun siirrettäviin otteluihin hankitut katsomoliput ovat voimassa automaattisesti sellaisenaan kyseisen ottelun uutena ottelupäivänä.

Nämä ottelut siirtyvät

Pe 4.12. KooKoo–KalPa klo 18.30

Ke 9.12. KooKoo–HIFK klo 18.30

La 12.12. KooKoo–Kärpät klo 17.00

Ti 15.12. KooKoo–Tappara klo 18.30

Pe 18.12. KooKoo–SaiPa klo 18.30