Kolmosessa pelaava FC Peltirumpu vaihtaa valmentajaa — Edellinen voitto toukokuussa

Samu Gråsten

Simo Marttila valmentaa Peltirumpua loppukauden ajan.

Jalkapallon Kolmosessa pelaava kouvolalainen FC Peltirumpu vaihtaa valmentajaa. Seura tiedottaa Facebookissa, että valmennnuskaksikko Jari SippulaRisto Laaksonen on vapautettu tehtävistään.

Kovin odotuksin kauteen lähtenyt Peltirumpu on sarjassa toiseksi viimeisenä, vain pisteen jumbona olevan Lappee JK:n yläpuolella. Sarjan viimeinen joukkue putoaa ensi kaudeksi Neloseen.

Seuran johto päätyi valmentajanvaihdokseen, kun joukkue hävisi torstaina kotikentällään lappeenrantalaiselle Virkylle maalein 3—0. Peltirumpu on voittanut tällä kaudella kolme ottelua. Edellinen voitto on toukokuun lopulta.

Seuran Facebook-julkaisussa vaihdoksen syyksi mainitaan tulosten lisäksi se, että maalinteko tökkii ja puolustus ei pidä.

— (Valmennus)kaksikko hoiti talvesta lähtien tehtävänsä erittäin sitoutuneesti, määrätietoisesti ja suurella intohimolla. Jostain syystä intohimo ei siirtynyt kentälle ja peli tökki pahasti, seura kirjoittaa ja korostaa, että tulokset ovat yhtälailla pelaajien kuin valmentajien vastuulla.

Loppukauden Peltirumpua valmentaa Simo Marttila, joka oli joukkueen päävalmentajana kaksi edellistä kautta.

Sarjaa on jäljellä seitsemän ottelua.

Kuluva kausi on Peltirummulle juhlavuosi, sillä sen perustamisesta tuli tänä vuonna kuluneeksi 15 vuotta.

Luetuimmat