Kouvolan Suunnistajien Sari Vääränen antoi vahvat näytöt MM-hiihtosuunnistuksiin – "Vauhti tuntuu nyt riittävän, eli nyt pitää vain saada suoritus balanssiin"

MM-joukkueeseen ovat vahvasti tyrkyllä myös hiihtosuunnistuksen valmennusryhmään kuuluvat KS:n Tuuli ja Mirka Suutari.

Timo Mikkola/SSL

Kouvolan Suunnistajien Sari Vääränen antoi vahvat MM-kisanäytöt viime viikonvaihteessa Orimattilassa.
Kouvolan Suunnistajien Sari Vääränen antoi vahvat MM-kisanäytöt viime viikonvaihteessa Orimattilassa.

Kouvolan Suunnistajien Sari Vääränen antoi vahvat näytöt viime viikonvaihteessa Orimattilassa kisatuissa hiihtosuunnistusten MM-näyttökilpailuissa.

Lauantain sprinttikisassa Vääränen oli yhdeksäs. Sunnuntain pitkällä matkalla neljänneksi sijoittunut Vääränen jäi vain kaksi sekuntia kolmossijasta. Perjantaina Hollolassa hiihdetyssä vapaan hiihtotavan näyttökisassa hän oli kolmas.

– Kolmesta kisasta kahteen olen tyytyväinen. Vauhti tuntuu nyt riittävän, eli nyt pitää vain saada suoritus balanssiin, suunnitteli Vääränen hyvien näyttöjen jälkeen.

Kolmesta kisasta kahteen olen tyytyväinen. — Sari Vääränen

KS:n Tuuli Suutarin sijoitukset olivat 8:s ja 7:s. Kilpailussa

Lounais-Hämeen Rastin Salla Koskela otti molempina päivinä selvän voiton.

Koronan ja lumettomuuden takia kisoja on peruttu ja sen takia MM-joukkueen valintoja joudutaan harkitsemaan tarkemmin. Tuuli ja Mirka Suutari kuuluvat hiihtosuunnistuksen valmennusryhmään, joten sekin painaa valinnoissa.

Hiihtosuunnistuksen MM-kilpailut järjestetään Viron Käärikussa 22.–28. helmikuuta. Suomen joukkueeseen valitaan enintään seitsemän mies- ja naisurheilijaa.

Uusimmat uutiset