KPL:n fanimatka Sotkamoon toteutuu – Omat kasvomaskit on otettava mukaan, bussissa suositellaan maskin käyttöä

Teemu Parta

KPL:n Mustakeltaiset-faniryhmä lähtee Sotkamoon kahdella fanibussilla. Arkistokuva Vimpelistä vuodelta 2018.
KPL:n Mustakeltaiset-faniryhmä lähtee Sotkamoon kahdella fanibussilla. Arkistokuva Vimpelistä vuodelta 2018.

Kouvolan Pallonlyöjien faniryhmä Mustakeltaiset toteuttaa lauantain Sotkamon-matkan suunnitellusti. Pesäpallon Suomen mestaruus ratkeaa lauantaina ottelussa Sotkamo–KPL. Fanibusseja lähtee Kouvolasta kaksi.

Faniryhmän taustayhdistys kertoo kuunnelleensa päätöksessään jäsenten toiveita.

– Ilmoittautumisia ei ole edelleenkään peruttu, varapaikkoja sen sijaan on kyselty, yhdistyksen hallitus kirjoittaa tiedotteessa.

Yhdistys kertoo konsultoineensa asiassa Kymsotea.

Mustakeltaiset on lähettänyt kaikille matkaan lähtijöille tarkat ohjeet siitä, miten reissussa tulee toimia. Ohjeet on laadittu Kymsotelta saatujen ohjeiden mukaan.

Omat maskit mukaan

Matkaan ilmoittautuneet voivat perua osallistumisensa ilman kustannuksia torstaihin puoleenpäivään mennessä. Myös omalla kyydillä voi lähteä bussimatkan sijaan, mutta tuolloin matkan hinta on maksettava, jotta otteluun saa pääsylipun. Mikäli mukaan lähtijälle ilmaantuu minkäänlaisia koronavirukseen viittaavia oireita, matkan voi peruuttaa bussien lähtöön saakka.

Matkalla faneja neuvotaan käyttämään käsidesiä ennen bussiin astumista, siellä ollessa ja sieltä poistuessa. Käsidesit ovat busseissa valmiina. Aivastaessa ja yskiessä suu pitää suojata hihalla tai nenäliinalla. Jokainen on velvoitettu ottamaan riittävän määrän kasvomaskeja. Maskia suositellaan käytettäväksi bussiin noustaessa, matkan aikana ja bussista poistuttaessa.

Sotkamon Jymy suosittelee maskien käyttämistä myös pelin aikana.

Viimeisin Mustakeltaisten ohjeista liittyy itse otteluun.

– Koplan kannustus kaikuu Hiukassa ja Poika tuodaan Kouvolaan!