MyPan voittotili aukesi viime viikolla Saviniemessä — Jatkuuko se tällä viikolla, kun sarjanelonen Jaro saapuu vieraaksi kotiotteluun

Moises Garibay

Rony Huhtala osui kahdesti viime keskiviikkona TPS:ää vastaan. Maalit olivat MyPa-kärjen kauden ensimmäiset.
Rony Huhtala osui kahdesti viime keskiviikkona TPS:ää vastaan. Maalit olivat MyPa-kärjen kauden ensimmäiset.

Kotijoukkue MyPa kohtaa tiistai-iltana pietarsaarelaisjoukkueen FF Jaron Saviniemen jalkapallostadionilla.

MyPa palasi viime keskiviikkona komealla tavalla pisteille jalkapallon Ykkösessä, kun se kaatoi sarjakakkosen TPS:n 3—1 (2—0). Saviniemessä kauden ensimmäisen kotivoiton näki 861 katsojaa.

Viime pelissä Toni Huttunen debytoi MyPan päävalmentajana, kun hän tuurasi koulutuksessa ollutta Jukka Karjalaista. Rony Huhtala osui kahdesti viime keskiviikkona TPS:ää vastaan. Maalit olivat MyPa-kärjen kauden ensimmäiset.

Jaro voitti viime keskiviikkona tammisaarelaisen joukkueen Ekenäs Idrottsföreningin 3—0, joten myös pietarsaarelaisilla on voitto takanaan ennen Kouvolaan saapumista.

Ennen viime keskiviikkoa MyPa oli sarjassa viimeisenä, tasapisteissä AC Kajaanin kanssa. Voitolla MyPa sai hieman hajurakoa sarjajumbo Kajaaniin, joka hävisi oman kotiottelunsa keskiviikkona MuSalle. Yhdeksäntenä olevan MyPan ero Kajaaniin on nyt kolme pistettä. Edellä ovat pisteen päässä TPV ja EIF.

Jaro on tällä hetkellä sarjataulukossa neljäntenä. Joukkueella on taskussaan kymmenen ottelun jälkeen kolme voittoa, viisi tasapeliä ja kaksi häviötä. MyPalla sen sijaan on kymmenen ottelun jälkeen kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja viisi häviötä.

MyPa on tehnyt kymmenen maalia ja päästänyt 19 maalia tällä kaudella. Jaro on tehnyt kuusi maalia enemmän ja päästänyt seitsemän maalia vähemmän.

Joukkueet kohtasivat viimeksi toukokuun alussa Pietarsaaressa. Silloin kotijoukkue jätti MyPan nollille ja kotijoukkue voitti maalein 3—0.

Kentällä sarjanousija MyPan peli on koko ajan parantunut surkean alkukauden jälkeen. Ennen toissa viikolla Valkeakoskella sarjakärki Hakalle kärsittyä 0—2-tappiota MyPa pelasi kolme tasapeliä putkeen. Edellisen kerran MyPa jäi kokonaan ilman pisteitä 18. toukokuuta EIF:n voitettua kouvolalaiset kotonaan 7—2.

MyPa—Jaro, jalkapallon Ykköstä keskiviikkona kello 18.30 Saviniemen jalkapallostadionilla.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut