Lohkojumbo Sudet kohtaa kärkijoukkue Mikkelin Palloilijat Kouvolan keskuskentällä — Jalkapallon Kakkosen kamppailu nähdään lauantaina suorana lähetyksenä Kouvolan Sanomien verkkosivuilla

Kari Huusari

Susien kausi on ollut haastava. Joukkue kohtasi kaksi viikkoa sitten FC Kiffenin kotonaan ja hävisi ottelun lukemin 1-4.
Susien kausi on ollut haastava. Joukkue kohtasi kaksi viikkoa sitten FC Kiffenin kotonaan ja hävisi ottelun lukemin 1-4.

Kouvolan Sudet on neljän tappion putkessa, kun joukkue kohtaa jalkapallon Kakkosen sarjakärjen Mikkelin Palloilijat Kouvolan keskuskentällä lauantaina. Jalkapallon Kakkosen kamppailu on kaikkien katsottavissa ilmaiseksi Kouvolan Sanomien verkkosivuilla.

Viime lauantaina joukkue vieraili Joensuun Mehtimäen tekonurmella, jossa kotijoukkue Jippo niisti vieraastaan selkeän 4—1 (2—0) -voiton.

Susien kausi Kakkosessa on ollut haastava. Joukkue on voittanut vain yhden ottelun koko kauden aikana ja pelannut kolme tasapeliä.

Sudet otti selvän voiton Vantaan Jalkapalloseurasta kotikentällään 7. heinäkuuta, kun VJS kaatui numeroin 4—1 (3—0).

Susien päävalmentaja Mike Keeney on kertonut Kouvolan Sanomille olevansa turhautunut joukkueen tilanteeseen.

— En lainkaan kyseenalaista pelaajien työhaluja tai motivaatiota. Jokainen tekee varmasti parhaansa. Se tekee tästä vieläkin vaikeampaa.

Kouvolalaisjoukkue on jumiutunut pahasti Kakkosen lohko A:n hännille. Putoamisviivan ylittäminen tuntuu mahdottomalta.

— Matemaattisesti se taitaa olla mahdotonta, kieltämättä. Meidän pitäisi saada loppukaudesta ainakin 15 pistettä. Voittoa voiton perään, ja sittenkin muiden joukkueiden keskinäiset kuviot ratkaisisivat homman.

Mikkelin Palloilijat on porskuttanut koko kauden myötätuulessa. Joukkue ei ole hävinnyt vielä kertaakaan. MP:llä on allaan yhdeksän voittoa, kuusi tasapeliä ja 33 sarjapistettä.

MP saa lauantaiseen peliin mukaan kokeneen hyökkääjän Miikka Oinosen, kun hän palaa loppukaudeksi Mikkelin Palloilijoihin.

Oinonen pelasi alkukauden Ristiinan Pallossa. Uransa viime kauteen "lopettanut" Oinonen on pelannut RiPassa tällä kaudella 10 ottelua ja tehnyt niissä 19 maalia.

Susien ja KPL:n otteluita suorina lähetyksinä

Kouvolan Sanomien verkkosivuilla on nähty tällä kaudella KPL:n ja Susien otteluita suorina lähetyksinä.

Jalkapallon Kakkosta pelaavan Susien kautta seurataan kuuden lähetyksen verran. Kouvolan Sanomien verkossa näkyvät sekä koti- että vierasottelut muita Kaakkois-Suomen joukkueita vastaan. Vastassa ovat siis Pepo, MP ja MiPK.

Jalkapallolähetykset ovat Kaakon Viestinnän omia monikameratuotantoja. Ottelut selostaa muun muassa jalkapallon MM-kisoja selostanut iittiläinen Jari Haapala.

Viime talvena Kouvolan Sanomien nettisivuilla nähtiin KooKoon A-nuorten pelejä. Lähetykset A-nuorten SM-liigasta jatkuvat myös ensi talvena. Lisäksi tarjolla on muutamia B- ja C-nuorten otteluita.

Kouvolan Sanomien tilaajalla on pääsy myös Kymen Sanomien, Etelä-Saimaan, Länsi-Savon sekä Itä-Savon sisältöihin samoilla digitunnuksilla. KPL:n otteluiden lisäksi pesäpalloa on luvassa Etelä-Saimaan nettisivuilla, jossa seurataan PesäYsien otteluita.

Jalkapallon Kakkosen pelejä nähdään Etelä-Saimaan ja Kouvolan Sanomien lisäksi mikkeliläisen Länsi-Savon sivuilta. Itä-Savon tarjontaan kuuluu ensi kaudella Mestiksessä pelaavan SaPKon otteluita.

Susien ottelut Kouvolan Sanomien verkossa

19.9. Pepo—Sudet

Sudet—MP, miesten jalkapallon Kakkosta Kouvolan keskuskentällä kello 17.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset