Kouvolalainen Viivi Kemppi eteni kahdeksan parhaan joukkoon nuorten olympialaisissa — "Alku oli vähän tahmea mutta sitten alkoi kulkea oikein kunnolla."

Myllykosken Ampujia edustava Kemppi oli argentiinalaisen parinsa kanssa ilmakivääriammunnan 10 metrin sekaparikilpailun karsinnassa neljäs.

Lassi Palo

Viivi Kemppi on osunut mainiosti Nuorten Olympialaisissa.
Viivi Kemppi on osunut mainiosti Nuorten Olympialaisissa.

Nuorten olympialasten ilmakivääriammunnan 10 metrin sekaparikilpailussa Suomen Viivi Kemppi oli argentiinalaisen parinsa Facundo Firmapazin kanssa karsintakilpailun neljäs pistein 825,9.

Ensimmäisellä pudotuskierroksella Kemppi ja Firmapaz voittivat tiukassa kamppailussa parin kiinalais-bulgarialaisen parin lukemin 10—9 ja etenivät kahdeksan parhaan joukkoon.

— Alku oli vähän tahmea mutta sitten alkoi kulkea oikein kunnolla. Ekalla jatkokierroksella oli todella tiukkaa ja siinä tuli vähän järjestäjillekin sähläystä, kun piti uusia yhdet laukaukset, joiden ansiosta sitten lopulta selvisimmekin jatkoon, Myllykosken Ampujia edustava Kemppi kommentoi.

Ammunnan sekaparikilpailu jatkuu puolivälierillä torstaina kello 15 Suomen aikaa. Suomalais-argentiinalaista kaksikkoa vastaan asettuu tuolloin pari Benedetti (Italia)—Mahardika (Intia).