Pettynyt KPL:n pelinjohtaja Matti Iivarinen: Ei hirveästi ole sellaisia asioita, joita voisi tehdä toisin

Katja Juurikko

Matti Iivarinen toimii toista kauttaan KPL:n pelinjohtajana. Viime vuonna tuloksena oli SM-hopea. Iivarinenkaan ei halua päättää toista kautta peräkkäin tappioon.
Matti Iivarinen toimii toista kauttaan KPL:n pelinjohtajana. Viime vuonna tuloksena oli SM-hopea. Iivarinenkaan ei halua päättää toista kautta peräkkäin tappioon.

Toista kauttaan Kouvolan Pallonlyöjien pelinjohtajana toimiva Matti Iivarinen jäi kaipailemaan Superpesiksen viidennestä välieräottelusta tiukkaa loppuratkaisua.

KPL:n ja Jymyn 12 viimeisimmästä keskinäisestä ottelusta vain yksi on päättynyt varsinaisen peliajan puitteissa jaksoin 2—0.

Toisena vuonna peräkkäin täyden viiden ottelun välieräsarjan keskenään vääntäneen KPL:n ja Jymyn tasaisuudesta kertoo osuvasti se, että kolmessa välierässä avausjakso pelattiin tasan.

— Kamppailu oli kohtuullisen hieno lukuun ottamatta loppua. Olo on pettynyt. Pelit ja sarja olivat kuitenkin hienoja. Aina haluaisi olla parempi, mutta ei hirveästi ole sellaisia asioita, joita voisi tehdä toisin, Iivarinen summasi.

Hyvinkään Tahkossa 2007 juhlinut Anssi Lammila ja 10-kertainen kultakylpijä Antti Hartikainen ovat KPL:n joukkueesta ainoat Suomen mestaruuden saavuttaneet pesäpalloilijat.

Hartikainen siirtyi täksi kaudeksi kasvattajaseurastaan Jymystä Kouvolaan tavoitteenaan 11:s kerta Pojan kanssa saunassa.

Torstain tuloksen takia Hartikaisen kauden jälkeisen saunan kaveri vaihtuu.

— Äärimmäisen pettynyt ja tyhjä olo. Hieno sarja puolin ja toisin. Peli aaltoili, ja tämä sarja ansaitsi vitospelin. Ensimmäisen jakson kestimme kyydissä, mutta Kiiskisen läpilyöntiä emme kestäneet. Onnittelut Jymylle. Kotiuttamisesta jäi kiinni, Hartikainen sanoi.

Hartikainen käänsi samalla jo nopeasti katseita seuraavaan otteluun, sillä pronssimitalitaistelu Vimpelin Vetoa vastaan alkaa jo sunnuntaina vieraskentällä.

— Palikat kasaan ja sunnuntaina tulta päin, Hartikainen tokaisi.

Luetuimmat