Koplalle niukka tappio Imatran hallissa — ”Varsinkin avausjaksolla olimme pelillisesti ja henkisesti paljon parempia kuin kauden avauksessa”

IPV kampesi voittoon kotiutuskisassa.

Moises Garibay

Toni Laakso aloitti juoksujen teon ensimmäisen tasoittavalla ja löi yhteensä ottelussa kolme juoksua.

Kouvolan Pallonlyöjät kärsi hallipesiksen SM-alkusarjan ottelunsa tappion, kun Imatran Palloveikot kampesi kotihallissaan voittoon lopussa. KPL vei avausjakson selvästi, mutta imatralaiset olivat lopulta parempia kotiutuskisan jälkeen numeroin 2—1 (2—6, 3—2, 1—0).

— Otimme tosi ison stepin peli-ilmeessä. Toinen jakso oli seurausta siitä, että meininki jäi koppiin. Tapahtui kaikenlaista, vaikka noustiin ihan hyvin tappioasemasta johtoon. Tuolla hallissa on pelattu aina yhden juoksun pelejä, erot ovat pieniä, ruoti KPL:n kapteeni Anssi Lammila iltapäivän tapahtumia.

Lammilan mielestä joukkueen pelin suunta on nyt kuitenkin oikea niukasta tappiosta huolimatta.

— Varsinkin avausjaksolla olimme pelillisesti ja henkisesti paljon parempia kuin kauden avauksessa, ottelussa kaksi juoksua tuonut Lammila mietti.

Laakso löi kolme juoksua

KPL määräsi avausjaksolla tahdin ja marssi selvään 2—6-voittoon. Toni Laakso aloitti juoksujen teon ensimmäisen tasoittavalla ja löi yhteensä ottelussa kolme juoksua.

Kärjessä Tommi Mäentausta, Anssi Lammila ja Antti Hartikainen pelasivat varsinkin ensimmäisellä jaksolla vakuuttavasti.

Laakson lisäksi KPL:n juoksuja löivät lyöntijärjestyksen keskipalkissa pelanneet Matti Latvala, Juho Hacklin ja Janne Kivipelto.

Toisella jaksolla KPL sortui virheisiin ja hyppysissä ollut voitto luiskahti imatralaisille. Ulkokentällä KPL lipsautti kahdella harhaheitolla IPV:lle kaksi juoksua ja sisäpelissä tuherrettiin muutamia turhia kopinnostopaloja.

Kotiutuskisassa KPL jäi nollille ja IPV:lle riitti voittoon Sami Partasen lyömä juoksu.