Kouvolan Sanomien sisältötarjonta laajenee — Luvassa suoria lähetyksiä KPL:n ja Susien otteluista

Kouvolan Sanomat näyttää kuusi Susien peliä tällä kaudella omana monikameratuotantona selostuksen kanssa.

Katja Juurikko

KPL:n vierasotteluita näkyy Kouvolan Sanomien verkkopalvelussa kuukausittain. KPL kohtaa Koskenkorvan ensimmäisessä suorana verkossa nähtävässä ottelussa  22. toukokuuta. Arkistokuva.
KPL:n vierasotteluita näkyy Kouvolan Sanomien verkkopalvelussa kuukausittain. KPL kohtaa Koskenkorvan ensimmäisessä suorana verkossa nähtävässä ottelussa 22. toukokuuta. Arkistokuva.

Kouvolan Sanomien verkkosivuilla nähdään tulevana kesänä KPL:n ja Susien otteluita suorina lähetyksinä.

Superpesiksen viime kauden hopeajoukkueen KPL:n pelejä on luvassa kerran kuussa. Lähetykset ovat sarjan kaikki ottelut näyttävän Ruudun lähetyksiä.

Jalkapallon kakkosdivisioonaa pelaavan Susien kautta seurataan kuuden lähetyksen verran. Kouvolan Sanomien verkossa näkyvät sekä koti- että vierasottelut muita Kaakkois-Suomen joukkueita vastaan. Vastassa ovat siis PEPO, MP ja MiPK.

Jalkapallolähetykset ovat Kaakon Viestinnän omia monikameratuotantoja. Ottelut selostaa muun muassa jalkapallon MM-kisoja selostanut iittiläinen Jari Haapala.

— Olen tyytyväinen, että pystymme laajentamaan live-urheilun tarjontaa Kouvolan Sanomien verkkopalvelussa. Talvella saimme hyviä kokemuksia suorista jääkiekkolähetyksistä, sanoo Kouvolan Sanomien päätoimittaja Petri Karjalainen.

Viime talvena Kouvolan Sanomien nettisivuilla nähtiin KooKoon A-nuorten pelejä. Lähetykset A-nuorten SM-liigasta jatkuvat myös ensi talvena. Lisäksi tarjolla on muutamia B- ja C-nuorten otteluita.

Kevään ensimmäinen jalkapallolähetys on 4. toukokuuta nähtävä kotiottelu Sudet—PEPO. Pesäpallokausi avataan 22. toukokuuta KPL:n vierasottelulla Koskenkorvaa vastaan. Pesäpallo-ottelut on varattu vain tilaajille, mutta osa kakkosdivisioonan jalkapallopeleistä on kaikkien nähtävissä

— Meillä on hyviä kokemuksia suorien urheilulähetysten pilotoinneista tältä ja viime vuodelta, joten tämän kaltaisten lisäarvopalveluiden lisääminen ja jatkuvuus on hienoa asia. Uusista sisällöistä hyötyvät ensisijaisesti nykyiset tilaajamme, mutta uskomme laajemman tarjonnan houkuttelevan myös uusia tilaajia, arvioi Kaakon Viestinnän asiakkuusjohtaja Tero Kumela.

Kouvolan Sanomien tilaajalla on pääsy myös Kymen Sanomien, Etelä-Saimaan, Länsi-Savon sekä Itä-Savon sisältöihin samoilla digitunnuksilla. KPL:n otteluiden lisäksi pesäpalloa on luvassa Etelä-Saimaan nettisivuilla, jossa seurataan PesäYsien otteluita.

Jalkapallon kakkosen pelejä nähdään Etelä-Saimaan ja Kouvolan Sanomien lisäksi myös mikkeliläisen Länsi-Savon sivuilta. Itä-Savon tarjontaan kuuluu ensi kaudella Mestiksessä pelaavan SaPKon otteluita.

Jalkapallon Kakkosen ottelut Kouvolan Sanomien verkossa

4.5. Sudet—PEPO

12.5. MiPK—Sudet

4.6. MP—Sudet

13.7. Sudet—MiPK

17.8. Sudet—MP

19.9. PEPO—Sudet

KPL:n ottelut Kouvolan Sanomien verkossa touko- ja kesäkuussa

22.5. Koskenkorva—KPL

27.6. Kankaanpää—KPL

(Kauden loput ottelut valitaan myöhemmin)

Luetuimmat

Uusimmat uutiset