Kommentti: Ylpeyttä liigapaikasta

Tapio Ahlroth

Kommentti: Ylpeyttä liigapaikasta

Jotenkin minua säälittää kaikki se sonta, jota keskusteluissa sataa KooKoon niskaan. Siis ei raivostuta. Säälittää. Esimerkiksi nyt tämä hässäkkä lippujen hinnoista.

Hintaan tuli nousua tiettyyn osaan katsomoa, mutta hintaan tuli myös laskua toiseen osaan katsomoa. Nousu on sellainen, että 15 seuran vertailussa KooKoon lippujen hinnat ovat edelleen keskitasoa halvemmat.

Kannattaa myös pitää visusti mielessä, että KooKoo oli Liigasta poissa 25 vuotta.

Ennen kuin alkaa huudella ja arvostella, kannattaa ottaa asioista selvää ja vertailla. Kannattaa vaikka käydä katsomassa liigakiekkoa jossain muualla kuin Kouvolassa. Sitten huomaa, että asiat ovat sittenkin (taas) aika hyvin kotipuolessa.

Kannattaa myös pitää visusti mielessä, että KooKoo oli Liigasta poissa 25 vuotta. Siis neljännesvuosisadan. Sinä aikana KooKoo putosi välillä jopa 2. divisioonaan, eikä koko toiminnan alasajokaan kaukana ollut.

Jäähallikonsertit ja lounasravintola ovat konkreettisia osoituksia siitä, että KooKoo hakee tervettä taloudellista kasvua. Liigapaikka ei ole itsestäänselvyys. Sen sijaan liigapaikka on itseisarvo, josta kannattaa olla aidosti ylpeä. Kouvolassakin.

Kirjoittaja on Kouvolan Sanomien urheilutoimituksen esimies.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.