Lauri Lepistö: "KHS:llä kilpailukykyinen viestijoukkue myös tulevina hiihtotalvina"

Heidi Lehikoinen

KHS:n Lauri Lepistöltä on odotettavissa tulevina talvina entistä räyhäkkäämpää menoa.

Kouvolan Hiihtoseuran Lauri Lepistö ei usko, että viestikultaa Taivalkoskella voittanut kouvolalaisjoukkue olennaisesti heikkenee tuleville talville.

— Meillä on tulevaisuudessa kilpailukykyinen viestijoukkue. Kari Varis on jatkamassa, ja lisäksi Emil Liekari nousee mukaan. Ville Nousiainen toimii hätäapuna mahdollisuuksien mukaan.

Vuokatissa rävähti uran paras hiihto ja yhdeksäs sija.

— Lisäksi ulkopuolelta tulee mahdollisesti yksi vahvistus, Lepistö vihjaa.

KHS:llä on riveissään lisäksi Elmeri Toivanen ja Pyry Mattila.

— Saamme varmasti kaksi joukkuetta Suomen cupin viesteihin. SM-viestissä on tarkoituksena taistella voitosta, Lepistö sanoo.

Lepistön mukaan hänen henkilökohtainen kausi sujui kohtalaisesti.

— Alkukaudesta kisa kisalta tuli parempia tuloksia ja Skandinavia cupissa Vuokatissa rävähti uran paras hiihto ja yhdeksäs sija.

— Sen jälkeen hyvä meno jatkui vielä vuodenvaihteeseen, jolloin harjoitusjakson päätteeksi tulin kipeäksi. Sen jälkeen oli vaikee saada juonesta kiinni.

Lepistö hiihti loppukaudesta muutaman hyvän kisan.

— Huippusuoritukset jäivät kuitenkin puuttumaan

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat