Pararatsastaja Jaana Kivimäki tavoittelee tänä iltana menestystä MM-kisoissa — "Mitalin kuva silmissä mennään"

Kouvolalaisen kilpailu on nähtävissä Yle Areenassa kello 20.30 alkaen.

Kouvolalainen Jaana Kivimäki ja Legolas tavoittelevat parakouluratsastuksen MM-mitalia tänä iltana Pohjois-Carolinan Tryonissa Yhdysvalloissa. Jaana Kivimäki ja Legolas ovat radalla kello 21.15 Suomen aikaa.

Kilpailu on nähtävissä Yle Areenassa kello 20.30 alkaen. Yle TV2 näyttää kilpailusta koosteen keskiviikkona kello 14.40.

— Eiliset viimeistelytreenit sujuivat hyvin. Ihan hyvillä mielillä ja rennosti tässä nyt ollaan. Ennen kisaa ohjelmassa on venyttelyä ja rentoutumista, hetki sitten Tryonista tavoitettu Kivimäki kertoi.

Kivimäki on kertonut hakevansa MM-kisojen henkilökohtaisessa kisassa paikkaa viiden parhaan joukossa.

— Yritän parantaa omia aikaisempia tuloksia. Kuumuus on vähän vaikuttanut hevoseen ja omaan jaksamiseen, joten otetaan lyhyempää verryttelyä. Mitalin kuva silmissä mennään.

Torstaina Kivimäki ja Legolas kilpailevat joukkueohjelmassa.

Kivimäki on urallaan saavuttanut EM-hopeaa vuonna 2009. Sen jälkeen hän on edustanut Suomea Lontoon paralympialaisissa sekä kaksissa EM-kilpailuissa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet