Kouvolan Sudet haki pisteen lohkojohtajalta — ”Ei MP sen parempi ollut kuin muutkaan joukkueet joita vastaan olemme tällä kaudella pelanneet”

Niko Nakari laukoi Susien tasoituksen Mikkelissä kouvolalaisten ainoasta kunnollisesta maalintekopaikasta.

Onni Ojala

Ville Iiskola oli Susien maalilla taas mies paikallaan. Iiskola napsi varmasti keskityksiä ja piti muutamalla mahtitorjunnalla kouvolalaiset mukana taistelussa.
Ville Iiskola oli Susien maalilla taas mies paikallaan. Iiskola napsi varmasti keskityksiä ja piti muutamalla mahtitorjunnalla kouvolalaiset mukana taistelussa.

Kouvolan Susien alkukausi jalkapallon Kakkosessa on ollut pelkkää tuskaa. Ainakin jos tarkastellaan tuloksia ja sarjataulukkoa. Tästä syystä tiistai-iltainen tasapelipiste maistui varmasti Susien leirissä maukkaalta. Varsinkin kun se haettiin Mikkelistä lohkoa johtavalta Mikkelin Palloilijoilta.

Sudet venyi Mikkelin Urheilupuistossa 1—1 (1—0) -tasapeliin Niko Nakarin kauden ensimmäisellä maalilla. Kokenut kärkipelaaja näytti taitonsa osumalla käytännössä ottelun ainoasta kouvolalaispaikasta.

Ei MP sen parempi ollut kuin muutkaan joukkueet joita vastaan olemme tällä kaudella pelanneet. — Niko Nakari

— Oli meillä muutama hyvä erikoistilanne, mutta pakkohan se oli osua kun se paikka tuli. Hyvä piste, mutta ei sitä nyt ihan voittona voi pitää, naureskeli Nakari 82. minuutilla syntynyttä tasoitusosumaa johon hänet vapautti toinen kokenut susipelaaja Riku Venäläinen.

MP:n valmentaja Janne Wilkman oli pettynyt.

— Jalkapallo on ihmeellistä. Vastustajalla oli yksi maalipaikka ja siitä tuli maali. Me pelasimme tänään heikosti, mutta kyllä meillä oli aika paljon paikkoja ratkaista tämä ottelu.

Iiskola haki keskityspallot

Ottelun juoni oli kuitenkin selvä alusta lähtien: MP piti palloa ja ja Sudet puolusti.

— Ei MP sen parempi ollut kuin muutkaan joukkueet joita vastaan olemme tällä kaudella pelanneet. Se kertoo sarjan tasaisuudesta, Nakari vertaili.

Mikkeliläisten johto-osuma syntyi 35. minuutilla Lucas Dos Santos Oliveiran jalasta. Sen jälkeen MP vyörytti, muttei päässyt vaarallisiin maalintekopaikkoihin.

Myös Susien maalilla pelannut Ville Iiskola näytti, että liigassa hankittu taito ja rutiini ovat tallella. Iiskola otti muutaman mahtipelastuksen ja piti Sudet mukana taisteluissa.

— Ville haki varmasti kaikki keskitykset ja teki muutaman huippupelastuksen siihen päälle. Puolustimme kuitenkin muutenkin tiiviisti, Nakari muistutti.

Sudet on edelleen lohkon pohjalla

Kaksi tasuripistettä alkukauden kuudesta pelistä saalistaneen Susien tilannetta sarjataulukon pohjilla tasapeli ei tehnyt juurikaan valoisammaksi. Toinen putoamisviivan alapuolella oleva joukkue JäPS on nyt kahden pisteen päässä. VJS, FC Kiffen ja NJS ovat viivan päällä viidellä pinnalla.

Seuraavaksi Sudet pääsee metsästämään kauden avausvoittoa kotikentällä, kun se kohtaa Lahden Reippaan ensi viikon torstaina.