Kymenlaaksolaista kiekkoyhteistyötä vuonna 2020: KooKoo ryhtyi Kotkan Titaanien sponsoriksi

Jukka Lehtoranta

Titaanien pelaajista jatkosopimuksen on tehnyt muun muassa Valkealan Kiekon kasvatti Santeri Salmisen, joka arkistokuvassa ahdistelee FPS-maalia viime joulukuussa pelatussa ottelussa.
Titaanien pelaajista jatkosopimuksen on tehnyt muun muassa Valkealan Kiekon kasvatti Santeri Salmisen, joka arkistokuvassa ahdistelee FPS-maalia viime joulukuussa pelatussa ottelussa.

Jääkiekkoliigaan valmistautuva KooKoo on tehnyt liiketoimissaan uuden aluevaltauksen. Yleensä muut yritykset lähtevät urheiluseurojen yhteistyökumppaneiksi. Nyt KooKoo on itse lähtenyt Suomi-sarjassa pelaavan Kotkan Titaanien sponsoriksi.

KooKoo on ostanut tulevaksi kaudeksi jäämainoksen Titaanien kotihallista. Niinpä Karhulan jäähallin jäähän maalataan KooKoon logo.

Taustalla on Titaanien myyntipäällikkö Harri Frostin tekemä työ, Titaanien manageri Juho Hannukainen kertoo.

– Naurahdin itsekin, kun näin sen eilen. Harri oli soittanut KooKoon Sakari Välimaalle, ja he lähtivät mukaan yhteistyöhön. Kyllä se varmaan parranpärinää aiheuttaa, Hannukainen sanoo ja naurahtaa.

Kymenlaaksolaiset yritykset ovat Hannukaisen mukaan lähteneet muutenkin laajalla rintamalla mukaan tukemaan paikallista jääkiekkoilua. Kotkassakin jäämainokset ovat tehneet kauppansa.

– En muista, koska meillä on viimeksi ollut jäässä noin paljon mainoksia, taisi olla Mestis-aikaan.

Titaaneilla on kasassa 16 pelaajasopimusta. Joukossa ovat muun muassa Valkealan Kiekon kasvatit Erik Naroma ja Santeri Salminen. Naroma teki viime kaudella Suomi-sarjassa 33 ottelussa tehot 7+9=16 ja Salminen 28 ottelussa tehot 17+20=37. Molemmat ovat nousseet aikuisten tasolle KooKoon juniorijoukkueiden kautta.

KooKoo-tausta joukkueessa on myös 21-vuotiaalla Jesse Niinisaarella, joka pelasi vielä viime kaudella KooKoon A-junioreissa.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset