Maalitykki Jussi-Pekka Rämän kausi ohi — MyPa joutuu Tammelan ratkaisupeliin ilman kahta tärkeää pelaajaa

Myös kokenut kapteeni Heikki Pulkkinen on todennäköisesti sivussa lauantain ottelusta.

Kari Huusari

Maalitykki Jussi-Pekka Rämän loukaantuminen ensimmäisessä Ykkösen nousukarsintapelissä oli MyPalle paha takaisku.

Myllykosken Pallo joutuu lauantaina Tampereen Tammelassa pelattavaan jalkapallon Ykkösen karsinnan toiseen ja ratkaisevaan osaotteluun ilman maalitykkiään Jussi-Pekka Rämää.

23 maalia tällä kaudella runkosarjassa viimeistellyt Rämä loukkaantui viime lauantaina Saviniemen jalkapallostadionilla pelatussa karsinnan ensimmäisessä osassa ja jätti kentän jo 11. peliminuutin jälkeen.

Jo viime lauantain ottelu näytti, että joukkueesta löytyy motivoituneita pelaajia täyttämään isot saappaat. — Jukka Karjalainen

— Rämä on varmuudella poissa lauantaina, vahvisti MyPan päävalmentaja Jukka Karjalainen torstaina Rämän kauden päättymisen.

MyPan kokoonpano koki muutenkin kovia 1—1-tasapeliin päättyneessä ottelussa, sillä myös kapteeni ja joukkueen alakerrassa isossa roolissa koko kauden pelannut Heikki Pulkkinen vaihdettiin kentältä puoliajalla.

— Pulkkinen saattaa pelata lauantaina, mutta todennäköisempää on että hän ei ole mukana kokoonpanossa, totesi Karjalainen kokeneen topparin pelikunnosta.

Karjalaisen mukaan Rämän ja Pulkkisen poissaolot ovat isoja menetyksiä MyPalle.

— Jo viime lauantain ottelu näytti, että joukkueesta löytyy kyllä motivoituneita pelaajia täyttämään isot saappaat, päävalmentaja totesi.

MyPa ja TPV pelaavat lauantaina ratkaisevan ottelun noususta Ykköseen. Nousija ratkaistaan kahden ottelun yhteistuloksella.

Jos maalit ovat kahden ottelun jälkeen tasan, ratkaisee vieraskentällä tehtyjen maalien määrä. Jos nekin ovat tasan, ratkotaan nousija rangaistuspotkukilpailussa.