Oma kasvatti Isto Kauppinen KPL:n junioripäälliköksi — ”Tuon varmasti mukanani omia ajatuksia toiminnan kehittämiseksi”

Kauppisen vastuualueena ovat G–D-ikäiset juniorit ja toiminnan organisointi.

Harri Liekola

Isto Kauppinen pelasi vielä viime kaudella KPL:n A-nuorissa ja Haminan Pallon joukkueessa.
Isto Kauppinen pelasi vielä viime kaudella KPL:n A-nuorissa ja Haminan Pallon joukkueessa.

Kouvolan Pallonlyöjien oma kasvatti Isto Kauppinen aloittaa KPL:n junioripäällikkönä lokakuun alussa. 20-vuotias Kauppinen pelasi vielä viime kaudella KPL:n A-pojissa ja Ykköspesistä Haminan Palloilijoissa.

Kauppinen on edustanut juniorina KPL:ää 11 kautta ja hän on ollut voittamassa A-poikien ja B-poikien SM-hopeaa.

— Odotan innoissani mitä kaikkea tuleva työ Koplan junnupäällikkönä tuo. On hienoa päästä omaan kasvattajaseuraan kehittämään jo nyt loistavaa junioritoimintaa. Tuon varmasti mukanani omia ajatuksiani toiminnan kehittämiseksi. KPL:ssä on hyvä yhdessä tekemisen kulttuuri, meillä on aktiivisia valmentajia ja vanhempia, joiden kanssa on mukava päästä toimimaan, Kauppinen kertoo.

Kauppisen vastuualueena ovat G–D-ikäiset juniorit ja toiminnan organisointi. Talvikauden toiminta juniorijoukkueilla alkaa marraskuussa ja uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

— Tulevan kauden suunnitelmat ovat jo melko pitkällä. Haikein, mutta hyvin mielin jätän tehtävät Istolle. Hänellä on nuoruuden paloa hoitaa KPL:n junioritoimintaa. KPL:n tärkein voimavara on ihmiset. On ollut hienoa toimia yhdessä pesäpallon kärkiseuroista, junioripäällikön tehtävät jättävä Harri Liekola sanoo.