MyPan draivi ei ollut samaa tasoa kuin muutamassa viime pelissä — Tasapeli maistui kuitenkin melkein voitolta

Valmentaja Jukka Karjalainen oli näissä olosuhteissa tyytyväinen pisteeseen.

Kari Huusari

MyPan Rony Huhtala taisteli laidassa TPV:n Ardian Kovaqin kanssa. MyPa jaksoi kamppailla loppuun asti pitääkseen tasapelilukemat voimassa.
MyPan Rony Huhtala taisteli laidassa TPV:n Ardian Kovaqin kanssa. MyPa jaksoi kamppailla loppuun asti pitääkseen tasapelilukemat voimassa.

Tappelemaan jouduttiin, että selvittäisiin tästä pelistä, sanaili MyPan päävalmentaja Jukka Karjalainen Saviniemen stadionilla sunnuntai-illan Ykkösen pelin jälkeen.

MyPan vieraana ollut Tampereen Pallo-Veikot piinasi jo johtoon päässyttä kotijoukkuetta ja nosti pelin tasoihin sekä samalla loppunumeroihin 1—1 (1—1). Enempäänkin TPV:llä olisi ollut aineksia, mutta sinnikäs taistelu pelasti MyPalle pisteen.

Kulmapotkut menivät selkeästi vieraille, sillä TPV tienasi viisi kulmaa MyPan kahta vastaan. Tamperelaiset pyörivät sen verran tiheään kotijoukkueen maalilla, että Toomas Turunen joutui tosissaan ahkeroimaan verkolla. MyPan kapteenina toimiva maalivahti kuului ehdottomasti illan parhaimmistoon.

— Tulihan siinä muutama hyvä torjunta. Ei se silti kauheasti lämmitä, kun ei saatu voittoa. Toki piste on parempi kuin tappio, Turunen pohdiskeli.

Maalitili avautui MyPalle 33. minuutilla, kun Jussi-Pekka Rämä latasi pallon sisään. Vain kolme minuuttia myöhemmin Eetu Kolu toi TPV:n tasoihin 1—1.

— Pallollinen pelaaminen oli meillä järkyttävän huonoa. Ja sitten yhtäkkiä oltiin 1-0-johdossa. Ajattelin, että okei, tällainen peli tänään, hymähti Jukka Karjalainen.

MyPa-luotsin mielestä punapaidat eivät TPV-pelissä hävinneet kahta pistettä, vaan voittivat yhden.

— Jos näin kehnolla pelillä saa pinnan, pitää olla tyytyväinen.

Kapteeni Turunen ruoti porukan esitystä samaan tapaan:

— Meillä ei ollut sellaista draivia kuin vaikkapa KTP-matsissa. Kyllä nyt pitäisi jo voittoja tulla.

MyPan pelaaminen tökki ihmeen pahasti silloinkin, kun päästiin huutoetäisyydelle vastustajan maalista. Syöttövirheitä tuli vilisemällä, kakkospalloja hävittiin ja niin edelleen.

— Meillä oli alla kolme hyvää peliä, joissa pelattiin hyvää futista. Nyt siitä ei ollut tietoakaan, ärähti Karjalainen.

Mikä sitten laimensi joukkueen esityksen?

— Ainakaan siitä ei ollut kyse, etteikö olisi yritetty. Ihan varmasti yritettiin ja puolustettiin sitä pistettä.

Valmentaja muistutti, että jokainen piste voi joskus osoittautua tärkeäksi.

— Jokaiselle porukalle tulee vuorollaan huonoja pelejä.

TPV tuli Saviniemeen valmentaja Jukka Listenmaan johdolla. Listenmaa tuuraa sairauslomalle jäänyttä päävalmentaja Anssi Ylistä.

— Joukkueen sisällä on kieltämättä härdelliä. En olisi tähän pestiin lähtenytkään ilman päävalmentajan pyyntöä, TPV:n A-junnujen valmentaja Listenmaa totesi.

Illan esitystä Listenmaa piti varsin vauhdikkaana taistelupelinä.

— Me löydettiin ne välit, joista pystyttiin pelaamaan. Alkukauden tappioista on päästy jo tasapeleihin. Olisiko seuraavaksi jo voiton vuoro?

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut