KooKoon Mikko Pulkkinen valittiin Liigan hallitukseen — ”Koen, että osaamiseni tuo lisäarvoa Liigan tavoitteiden ja kehitystoimenpiteiden saavuttamiseksi”

Vaasan Sportin Heikki Hiltunen jatkaa puheenjohtajana.

Jussi Lopperi

SM-liiga OY:n hallitukseen uutena jäsenenä valittu Heikki Pulkkinen on toiminut KooKoo Hockey oy:n puheenjohtajana syksystä 2018.
SM-liiga OY:n hallitukseen uutena jäsenenä valittu Heikki Pulkkinen on toiminut KooKoo Hockey oy:n puheenjohtajana syksystä 2018.

Jääkiekon SM-liiga oy:n yhtiökokous valitsi maanantain kokouksessaan yhtiön hallituksen. Kokoonpanoon tuli kaksi muutosta, kun uusina jäseninä mukaan liittyivät KooKoon Mikko Pulkkinen ja KalPan Mika Sutinen.

Rauman Lukon Ari Salmi jäi puolestaan pois hallituksesta.

Koen, että osaamiseni tuo lisäarvoa Liigan tavoitteiden ja kehitystoimenpiteiden saavuttamiseksi. — Mikko Pulkkinen

Puheenjohtajan tehtävässä jatkaa Heikki Hiltunen. Hiltunen on toiminut Liigan puheenjohtajana syksystä 2016. Hiltunen on myös Liiga-joukkue Vaasan Sportin puheenjohtaja ja työskentelee oululaisen iLOQ-yrityksen toimitusjohtajana.

Pulkkinen on toiminut Liiga-joukkue KooKoon puheenjohtajana syksystä 2018. Aiemmin Pulkkinen on toiminut KooKoon varapuheenjohtajana kaudesta 2015—16 lähtien. Kymenlaaksosta kotoisin oleva Pulkkinen työskentelee Microsoft oy:ssa operatiivisena johtajana (COO).

— Jokaisen jäsenen hallitustyössä on vahvistettava tiimiä. Koen, että osaamiseni tuo lisäarvoa Liigan tavoitteiden ja kehitystoimenpiteiden saavuttamiseksi. Käynnissä on digitaalinen murros, joka muuttaa yhteiskuntaa ja luo uusia mahdollisuuksia — myös urheilussa. Näiden mahdollisuuksien hyödyntäminen on yksi vahvuuteni, toteaa Pulkkinen Liigan tiedotteessa.

— Liiga ja jääkiekko lajina on Suomen seuratuinta urheilua. Uudistuminen ja yhteisöllisyyden rakentaminen ovat avainasemassa, Pulkkinen avaa.

Savolaislähtöinen Sutinen on ollut vuodesta 2003 lähtien Liiga-joukkue KalPan hallituksen jäsen ja syksystä 2017 alkaen hän on toiminut seuran puheenjohtajana. Kokenut kasvun osaaja ja hallitusammattilainen on toiminut aiemmin muun muassa Musti ja Mirri oy:n ja Best Friend Group oy:n toimitusjohtajana. Tällä hetkellä hän vaikuttaa usean eri yhtiön hallituksessa.

Liigahallitus 2019—20

Puheenjohtaja: Heikki Hiltunen.

Jäsenet: Lasse Aho, Pekka Ilmivalta, Veli-Pekka Marin, Matti Nurminen, Heikki Penttilä, Mikko Pulkkinen, Mika Sutinen.