Tappioton MP kohtaa voitottoman Sudet Mikkelissä — Jalkapallon Kakkosen lohkon ääripäiden kamppailu nähdään tiistaina suorana lähetyksenä Kouvolan Sanomien verkkosivuilla

Tappioton MP kohtaa voitottoman Sudet Mikkelissä — Jalkapallon Kakkosen lohkon ääripäiden kamppailu nähdään tiistaina suorana lähetyksenä Kouvolan Sanomien verkkosivuilla

Sarjanousija Susien kausi jalkapallon Kakkosessa on alkanut kangerrellen.

Kouvolalaisjoukkue on juuttunut viiden ottelun jälkeen lohkossaan viimeiseksi eli 12:nneksi maalierolla 2—10.

Susien maalit ovat olleet ulkomaalaispelaajien tekemiä. Englantilainen Bradley Wilson osui Jippo-ottelussa ja yhdysvaltalainen Kevin Sawchak maalasi ottelussa Viikinkejä vastaan.

Sudet on hävinnyt neljä ottelua. Ainoan pisteensä Mike Keeneyn valmentama miehistö on napannut vieraskentällä 0—0-tasapelistä Mikkelin Kissoja vastaan.

Tiistai-ilta näyttää, onnistuuko Sudet pistejahdissa myös alkukauden toisella Mikkelin-reissullaan.

Susien kausi jatkuu nimittäin Mikkelin urheilupuistossa, tai Urskissa, kuten mikkeliläiset sanovat.

Vastaan asettuu yksi lohkon kovimmista ennakkosuosikeista.

Perinteikäs Mikkelin Palloilijat on aloittanut terävästi: viidestä ottelusta kolme voittoa ja kaksi tasapeliä maalierolla 8—1.

MP:n kaksi viimeisintä ottelua on päättynyt 0—0-tulokseen.

Susien ja KPL:n otteluita suorina lähetyksinä

Kouvolan Sanomien verkkosivuilla nähdään alkaneella kaudella KPL:n ja Susien otteluita suorina lähetyksinä.

Superpesiksen viime kauden hopeajoukkueen KPL:n pelejä on luvassa kerran kuussa. Lähetykset ovat sarjan kaikki ottelut näyttävän Ruudun lähetyksiä.

Jalkapallon Kakkosta pelaavan Susien kautta seurataan kuuden lähetyksen verran. Kouvolan Sanomien verkossa näkyvät sekä koti- että vierasottelut muita Kaakkois-Suomen joukkueita vastaan. Vastassa ovat siis Pepo, MP ja MiPK.

Jalkapallolähetykset ovat Kaakon Viestinnän omia monikameratuotantoja. Ottelut selostaa muun muassa jalkapallon MM-kisoja selostanut iittiläinen Jari Haapala.

Viime talvena Kouvolan Sanomien nettisivuilla nähtiin KooKoon A-nuorten pelejä. Lähetykset A-nuorten SM-liigasta jatkuvat myös ensi talvena. Lisäksi tarjolla on muutamia B- ja C-nuorten otteluita.

Kouvolan Sanomien tilaajalla on pääsy myös Kymen Sanomien, Etelä-Saimaan, Länsi-Savon sekä Itä-Savon sisältöihin samoilla digitunnuksilla. KPL:n otteluiden lisäksi pesäpalloa on luvassa Etelä-Saimaan nettisivuilla, jossa seurataan PesäYsien otteluita.

Jalkapallon Kakkosen pelejä nähdään Etelä-Saimaan ja Kouvolan Sanomien lisäksi mikkeliläisen Länsi-Savon sivuilta. Itä-Savon tarjontaan kuuluu ensi kaudella Mestiksessä pelaavan SaPKon otteluita.

Susien ottelut Kouvolan Sanomien verkossa

13.7. Sudet—MiPK

17.8. Sudet—MP

19.9. Pepo—Sudet

KPL:n ottelut Kouvolan Sanomien verkossa touko- ja kesäkuussa

27.6. Kankaanpää—KPL

(Kauden loput ottelut valitaan myöhemmin)

Luetuimmat

Uusimmat uutiset